Kanber, “2. Lig yolunda ilerlemeye devam edeceğiz" dedi.
TFF 3. Lig 2. Grup Play-off 1. Turu’nda Manisa ekibi Turgutluspor’u 4-1 mağlup eden Yeşil-beyazlı Aydın ekibi, gözünü ikinci tura çevirdi. Efeler, 2. Turda 6 Mayıs’ta karşılaşacağı Anadolu Üniversitesi’ni mağlup ederek 2. Lig yolunda önemli bir eşiği daha geçmenin hesabını yapıyor.

“BÜYÜK BAŞARIYA İMZA ATTIK”

Efeler, Elazığ'da mucize arıyor Efeler, Elazığ'da mucize arıyor


Turgutluspor maçıyla ilgili değerlendirmede bulunan Efeler 09 SFK Teknik Direktörü Veyis Kanber, şunları söyledi: "Sezon başından itibaren üst sıralar için mücadele verdik. Aslında içinde bulunduğumuz yarışta rakiplerimizin stat, tesis, saha ve seyirci imkanları bizim ne kadar adil olmayan bir konumda yarıştığımızı da gösteriyordu. Tüm bu olumsuzluklara rağmen play-off oynamaya hak kazanan oyuncularımız ilk maçta da deplasmanda Turgutluspor karşısında büyük başarıya imza atmışlardır.”

Kanbver 1280

“AYDIN’A AVANTAJLI DÖNMEK İSTİYORUZ”


Eskişehir deplasmanından avantajlı bir skorla dönmeyi amaçladıklarını dile getiren Kanber, “Play-off 2.Turda Pazartesi günü Eskişehir'de Anadolu Üniversitesi takımıyla karşılaşacak olan takımımız ikinci maç için Aydın'a avantaj sağlayarak dönmek adına elinden geleni yapacaktır. Dün Turgutlu'da fedakarca mücadele eden oyuncularımızı gayretlerinden dolayı kutluyorum.. 2.Lig yolunda ilerlemeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Muhabir: Kazım Yörükce