CHP Kuşadası Gençlik Kolları Başkanı Tuğçe Ölkü'nün,kendi sosyal medya hesabı üzerinden duyurduğu ve 'Herkes gider mersine İYİ Partililer hep tersine!' başlığını taşıyan paylaşımında, 'Akdenizin en önemli turizm kentinde yaşadığını unutan İYİ Partili Levent Eryılmaz ve benzeri partilileri sözde eleştiri yapacaklar diye sosyal medyadan algı yapmaya çalışmışlar. Turizm kentini ayakta tutan ve nefes almasını sağlayan turizm etkinkinlerini eleştirmişler. Yine halktan yana değil kendi rantlarından yana konuşmuşlar' denildi.

Iyi Partili Eryilmazin Festival Tepkisine Chpden Jet Yanit Geldi 510984 A57A8Cf44987E6682F45780706B0C69C

CHP Kuşadası Gençlik Kolları Başkanı Tuğçe Ölkü'nün paylaşımında şu cümlelere yer verildi;

'Ama Levent Eryılmaz ve benzerlerine hatırlatarak soruyorum “Ülke ekonomisinin dibe gömüldüğü, belediyeleri hizmet edemez hale getirmek için bizzat talimatların verildiği, toplanan vergilerden payları artması gerekirken tam aksine hak ettikleri paylar ödenmediği gibi bir de üstüne her türlü haciz işlemi uygulayan hükümete tek bir laf etmemek nasıl bir siyasi muhalefet anlayışıdır?

Kuşadası'nda milli parka gidecekler dikkat! Uyarı geldi... Kuşadası'nda milli parka gidecekler dikkat! Uyarı geldi...

Iyi Partili Eryilmazin Festival Tepkisine Chpden Jet Yanit Geldi 510984 D688F1124Ccc81739507455Bc3E73688

İYİ Partililer dün genel seçimi kaybettirmek için masadan kalkan ablalarının misyonunu bugünkü yöneticileri ve temsilcileri ile devam ettiriyorlar. İYİ Partili temsilciler nerede durduğunuzu tam olarak belirleyin. Ülkeyi yangın yerine çeviren iktidarın üçüncü ortağı mısınız? Yoksa muhalefet partisi mi? Yaşadığınız ülkenin ve kentin gerçeklerini görmeyerek bunca olumsuzluğa kör ve sağır olmanızın sebebi nedir?

Kamuoyuna önce bunu açıklayın!
 

Muhabir: AYLİN ESER