MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında, "Şayet terörist başının tecridi kaldırılırsa, gelsin TBMM’de DEM Parti grup toplantısında konuşsun, terörün tamamen bittiği, örgütün lağvedildiğini haykırsın" çağrısında bulunduktan sonra bir tepki de İYİ Parti Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Baş’tan geldi. Yazılı bir açıklama yapan İYİ Partili Baş, “Hiç bir kimse, hiçbir kuvvet bebek katili terörist başını, Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Gazi meclise sokmaya cesaret edemez. MHP bugün öyle bir konuma gelmiştir ki Malazgirt’te Hüda Par ile kol kaldıran, AKP’nin gölgesi konumundadır. Son olarak da yüce meclis çatısı altında teröristbaşı Öcalan'a mecliste konuşma teklifini vermesine akıl tutulması olarak görüyoruz.” ifadelerini kullandı.

Iyi Partili Bastan Bahceliye Tepki Kimse Buna Cesaret Edemez 514780 C681Cfae8F2A9337Ebc9D411Ca31F795

Aydın’da bir ilk! Nazilli’de iki isim AK Parti başkanlığı için yarışacak Aydın’da bir ilk! Nazilli’de iki isim AK Parti başkanlığı için yarışacak

“KABUL EDİLEMEZ”

Bahçeli'nin bu sözlerinin terör örgütüyle mücadele eden Türk güvenlik güçlerinin moralini bozduğunu belirten Baş, “Yakın geçmiş tarihimizde 793 kahraman askerimiz ve polisimiz hendek operasyonlarında şehit düşmüşken, böyle bir teklifin gündeme getirilmesi kabul edilemez. Biz İYİ PARTİ olarak tavrımız nettir. Genel Başkanımız Müsavat Dervişoğlu gerekli açıklamaları TBMM grup toplantımızda yaparak bu konuda ne kadar hassas ve kararlı olduğumuzu göstermiştir.” diye konuştu.

Kaynak: HABER MERKEZİ