İYİ Parti meclis üyesi Levent Eryılmaz'ın kendi sosyal medya hesabı üzerinden duyurduğu paylaşımı, İYİ Parti teşkilat üyeleri tarafından da paylaşılırken, takipçilerinden gelen farklı yorumlar gözlerden kaçmadı.

İYİ Partili meclis üyesi Levent Eryılmaz'ın, kendi sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı paylaşımda, Kuşadası Belediyesi tarafından organize edilen festival için yapılan harcamalar ön plana çıkartılarak, 'Kuşadası'nda yapılması planlanan Sokak Festivali, Showları, reklamları Kuşadası Belediyesi tarafından yapılıyor. Memleketin belediye başkanı, Kuşadası’nın dertleri bitmiş, hiçbir şey kalmamış gibi Aydın'ın ilçelerini geziyor; belediye başkanları ve partililer ile bir araya gelip Büyükşehir hayalleri kuruyor' sözlerine yer verildi.

İYİ Partili Eryılmaz sosyal medya üzerinden yayınladığı paylaşımı şu sözlere yer verdi;

Iyi Parti Kanadindan Kusadasi Sokak Festivaline Sert Elestiri 510860 F0788Bc8600436C873Ceffdb23Ebcfbe

Kuşadasıspor'da Bayram Sevindik dönemi resmen başladı Kuşadasıspor'da Bayram Sevindik dönemi resmen başladı

Bugün bana gelen bir kaç belediye çalışanının dertlendiği Temmuz’dan Ağustos'tan, Eylül'den kalan maaşlarını alamayıp evlerine ekmek götürememekten, hastalarına çare olamamaktan, banka kredilerini, ev kiralarını ödeyememekten, çocuklarının okul ihtiyaçlarını karşılayamamaktan dertli sıkıntılı ve yorgunken bu festival onlara küfür etmek gibi bir şey olduğunu ve Kuşadası Belediyesi'nin halk arasındaki tabir ile ayranı yok içmeye tahterli ile gidiyorlar…..,, dediğini duyuyoruz Kuşadası halkından.

Iyi Parti Kanadindan Kusadasi Sokak Festivaline Sert Elestiri 510860 4828E40Bd6492B747413A37A048850De

VAKİT VİCDAN VAKTİDİR!

Kuşadası belediyesinde söz sahibi olduğunu düşünen (CHP'li partililer ,CHP'li meclis üyeleri CHP'li vekiller )sorumlular, maaşlarını, haklarını alamayarak düştükleri hali düşünerek ellerini vicdanlarına koyarak hareket etmelerinin vaktidir. (eğer ki derlerse bu festivalin sponsorları var O Sponsorlar belediye çalışanları için o parayı versinler )belediye başkanı yerelden ulusala ve Aydın ili genelinde yapmayı planlamayı düşündüğü siyaset hayalleri için Kuşadası Belediyesi'nin imkanlarını kullandırmayın. VAKİT KUŞADASI İÇİN HEP BİRLİKTE HER İMKANIN KUŞADASI İÇİN HARCANMASI VAKTİ. UMARIM ELLERİNİZ VİCDANLARINIZDADIR.'

Muhabir: AYLİN ESER