Kuşadası'nda düzenlenen halı saha maçına, İYİ Parti Kuşadası İlçe Teşkilatı yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyeleri katıldı. Maç etkinliği, yoğun gündemin yarattığı stresi azaltmak ve ekip arasındaki dayanışmayı güçlendirmek amacıyla organize edildi.

SAHADA REKABET MESAJLARDA BİRLİK VE BERABERLİK VARDI

Maç öncesinde ısınma hareketleriyle maça hazırlanan İYİ Partili üyeler, samimi ve neşeli bir atmosferde birbirlerine başarılar dileyerek oyuna başladı. Kıyasıya rekabetin sahaya yansıdığı karşılaşmada, zaman zaman göze çarpan centilmenlik pozisyonları da maçı izleyen partililer tarafından büyük alkış aldı. Sahada yeteneklerini sergileyen partililerin rekabeti berabere sona erdi.

Kuşadasıspor'da Bayram Sevindik dönemi resmen başladı Kuşadasıspor'da Bayram Sevindik dönemi resmen başladı

BAŞKAN ALP TAKIM RUHUNUN ÖNEMİNE VURGU YAPTI

Etkinlik sonrası kısa bir değerlendirme yapan İYİ Parti Kuşadası İlçe Başkanı Behçet Alp, takım ruhunun önemine vurgu yaparak, “Yönetim kurulumuz ve meclis üyelerimizle bir araya gelerek, dayanışmamızı güçlendirmek amacıyla böyle organizasyonlar yapmaya devam edeceğiz. İYİ Parti ailesi olarak tüm üyelerimizi, partimize gönül veren herkesi bu tür etkinliklerde aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız” dedi.
 

Muhabir: AYLİN ESER