Cumhuriyet Halk Partisi Nazilli eski ilçe başkanı Naim Atmaca’nın partiden istifa etmesinin ardından yaşanılan polemik devam ediyor. Eski başkan Naim Atmaca, istifa ettiği günden beri CHP Nazilli İlçe Örgütü ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşımlar yaparken, bu kez hedefi mevcut Başkan Aslıhan Ökmen oldu. Atmaca, Başkan Ökmen’e “Siyaset arenasında sıfır noktasındayken elinden tutup mevki makam sahibi yapan adamın arkasından hançerlemek mi liyakat?” diye sordu.

Istifa Etti Ama Paylasimlari Bitmedi Atmaca Bu Kez Baskan Okmene Yuklendi 503315 C1776Ee417Bf9Cd50Bf7Ab3488F25E4E

Nazilli'de çocuk şenliği düzenlenecek, ödüllü yarışmalar yapılacak Nazilli'de çocuk şenliği düzenlenecek, ödüllü yarışmalar yapılacak

“ÇIKAR İÇİN GİTMEDİĞİN KAPI KALMADI”

Sosyal medya hesabından sert bir dille CHP Nazilli İlçe Başkanı Aslıhan Ökmen’e yüklenen Atmaca, “Komplo kurarak iftira atanlar gibi değilim komploculara gelin yüzleşelim dedim yürekleri yetmedi çünkü söyleyecek sözleri yoktu. Hodri meydan gelin yüzleşelim. Hadi çık ben böyle bir küfür etmedim de yüzleşmeye hazırım. Liyakattan bahseden (güya) nefret dilinden uzak duran şahıs ilçe yönetimime girmek için kırk takla atıyordun o zaman, liyakatlıydım da ne oldu da liyakatsiz oldum yoksa ağız dolusu küfürler ettiğin kişiler bir vaatte mi bulundu? Çıkar için gitmediğin kapı kalmadı onu da biliyorum Şunu da sen bil kısa zamanda nasıl bir kişiliğe sahip olduğunu kamuoyu net bir şekilde gördü. Partililerinin özel hayatı ile ilgili bilgileri kendin gibi avukat olan kişi ile işbirliği yapıp kamuoyu ile paylaşmak mı liyakat. Buradan CHP’nin yetkili organlarına sesleniyorum lütfen gerekeni yapın.” İfadelerini kullandı.

Istifa Etti Ama Paylasimlari Bitmedi Atmaca Bu Kez Baskan Okmene Yuklendi 503315 839064C4B3B90A8D6E03F79C66Aa4A81

“ASLA KİMSEYİ SATMADIM”

Açıklamalarına yine sert bir dille devam eden eski başkan Naim Atmaca, “Demokrasi benim olmazsa olmazım diyordun seçimin olmadığı atamanın olduğu yerde asla olmayacağını şeref haysiyet üzerine söz vermiştin ne oldu da atamayı kabul ettin? Söz konusu kişisel çıkar olunca demokrasi anlayışın mı değişti. Vatandaştan kopuk halktan uzak kimsenin cenazesine cemiyetine gitmeyen iyi günde kötü günde halkın yanında olmayan salon siyasetçisi siyaset öyle lordlar kamarasından yapılmıyor. Siyaset arenasında sıfır noktasındayken elinden tutup mevki makam sahibi yapan adamın arkasından hançerlemek mi liyakat? CHP de 25 yıl boyunca gençlik kollarında görev yaptım 4 dönem yönetim kurulu üyeliği ve ilçe başkanlığının yanında CHP Aydın il örgütünün takdiriyle kurultay delegeliği gibi şerefli görevlerde bulundum. Siyasi Hayatım boyunca örgütümü sırtımda taşıdım bir gün bile yılmadım yorulmadım ve asla kimseyi satmadım. Satanları da biliyorum onu da bir daha ki yazımda paylaşacağım” dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ