Kuşadası’nın tanınmış iş insanlarından ve Kuşadası Spor Kulübü’ne son 9 yıldır maddi ve manevi desteğini gösteren Şakir Eviz yeni sezon için bir kez daha siyah beyazlı kulüp ile sponsorluk anlaşması imzaladı. Kuşadası Spor Kulübü binasında düzenlenen toplantıya Kuşadası Spor Kulübü Başkanı İsmet Türker ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra, iş insanı Şakir Eviz katıldı.

Is Insani Sakir Eviz Kusadasispor Ile Sponsorluk Protokolu Imzaladi 502840 Cfd4Ab1A7E362A8Ed659F1D707F8C56C

Toplantı kapsamında konuşan Kuşadası Spor Kulübü Başkanı İsmet Türker, 9 yılı aşkın bir süredir, kentimizin en önemli değeri olan Kuşadasısporumuza sponsorluk yapan Eviz Yapı sahibi Şakir Eviz’e hepinizin huzurunda Kuşadasıspor ve Kuşadası adına teşekkür ediyorum. Spor özellikle paydaşlarıyla güzelleşir. Şakir Eviz, bizim, 9 yılı aşkındır paydaşlığımızı yaptığı gibi zaman zaman yönetim kurulu üyeliği de yapmış ama en önemlisi de ekonomik anlamda bizlere katkı sağlamıştır. Dün akşam düzenlemiş olduğumuz dayanışma gecemizde, Kuşadasıspor’a, Kuşadası halkının bundan sonra da desteğinin devam edeceğini ve Şakir Eviz’in Kuşadası iş dünyasına örnek olmasını temenni ediyorum’dedi.

CHP'li kadınlar öğrenciler için kermes düzenledi CHP'li kadınlar öğrenciler için kermes düzenledi

Bu sene de siyah beyazlı kulübe sponsor olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirten iş insanı Şakir Eviz ise konuşmasında, ‘Yıllardır hem yönetimdeyiz hem de ana sponsorluk görevini üstlendik. Sponsorluk ve desteklerimiz bundan sonra da devam edecek. Bir şehrin heyecanına ve mutluluğuna ortak olmak çok güzel bir duygu. Bu desteği sağlayabilmek te bizlere büyük keyif veriyor. Umarım, kulübümüz ve yeni yönetimimiz ile Kuşadası’na büyük bir coşku yaratırız. Maddi ve manevi olarak takımımızın yanında olacağımızı belirtmek istiyoruz.Tüm takıma ve yönetime başarılar diliyorum’dedi.
 

Muhabir: AYLİN ESER