Instagram'a nasıl girilir? VPN olmadan Instagram'a nasıl girilir? Instagram'a nasıl girilir? VPN olmadan Instagram'a nasıl girilir?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, Instagram Yasağıyla İlgili Açıklamalarda Bulundu

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, Instagram'a getirilen erişim yasağı hakkında açıklamalarda bulundu. Uraloğlu, belirli kanunların önemine dikkat çekerek, "Kanunlarımıza uygun hareket ettikleri takdirde, gerekli işlemleri yaparak erişim yasağını kaldıracağız," dedi.

"Kendilerini Uyardık"

Uraloğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"Bizim taleplerimiz belirli kanunlar ve mevzuatlar çerçevesinde şekilleniyor. Uyarılarımıza rağmen bazı sorunlar yaşandığını gözlemledik. Katalog suçları kapsamında kendilerini uyardık. Ancak gereken yanıtı alamadığımız için erişim engeli uyguladık. Bu bahsedilen aksaklıklar ve kanunlarımıza uymayan durumlar giderildiğinde, gerekli işlemleri yaparak erişim yasağını kaldıracağız.

Instagram Türkiye Temsilcisi ile sürekli iletişim halindeyiz. İlgili arkadaşlarımız görüşmelerini sürdürüyor. Hassasiyetlerimiz belli, o eksiklikler giderildiğinde, diyelim ki bir saat sonra bile olsa, engeli kaldırmış olacağız. Burası bağımsız ve kanunları olan bir ülke."

Editör: Ömer Araz