Efeler Belediyesi merhum Zabıta Müdürü Gönen Sarı’yı unutmadı Efeler Belediyesi merhum Zabıta Müdürü Gönen Sarı’yı unutmadı

Aydın’ın Yenipazar ilçesinde hafta sonu Otokros Yarışması düzenlenecek. Toplam 24 sporcunun katılacağı yarışma, adeta nefes kesecek. Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Yenipazar Belediyesi başta olmak üzere birçok paydaşın katkılarıyla düzenlenecek olan yarışmanın heyecanı, yarın saat 19.30’da Seremonik Start ile başlayacak. Yenipazar Belediye Meydanı’nda başlayacak olan Seremonik Start ile sporcular, Yenipazar halkıyla buluşacak.

Yenipazarda Yaris Heyecani Yasanacak Baskan Ercan Da Yarisacak 507138 7E6F2383E9A065D7113F8058E17D05B8

BAŞKAN ERCAN’DAN DAVET

Pazar günü ise yarışma gerçekleştirilecek. Otokros Parkuru’nda gerçekleştirilecek yarışma, büyük heyecana sahne olacak. Kıyasıya rekabetin yaşanacağı yarışmada Yenipazar Belediye Başkanı Malik Ercan ve AK Parti Aydın eski Milletvekili Bekir Kuvvet Erim de mücadele edecek. Önemli bir organizasyona ev sahipliği yapacak olan Yenipazar’da vatandaşlar, büyük bir sabırsızlıkla yarışmaları bekliyor. Belediye Başkanı Malik Ercan, tüm vatandaşları yarışmayı izlemeye davet etti.

Kaynak: HABER MERKEZİ