• DOLAR 34,11 %-0.06
  • EURO 37,94 %-0.01
  • ALTIN 2.815,08 %-0.04
  • BİST100 9.758 %1.89
  • BITCOIN 60.079 %3.75
  • ETHERIUM 2.340 %2.32
17°
3 saat önce Asayiş

Aydın’ın Nazilli ilçesinde minibüs ile otomobilin çarpıştığı ve 6 kişinin yaralandığı kazanın ardından bir kaza daha gerçekleşti. Kazanın ardından kazazedeler kavgaya tutuştu.

3 saat önce Gündem

Merhum Başbakan Adnan Menderes ve dava arkadaşları için idam edilişlerinin 63. yılı nedeniyle Menderes'in Aydın'da doğup büyüdüğü mahallesinde adına yaptırılan müze önünde lokma hayrı yapıldı.

4 saat önce Asayiş

Aydın’ın Nazilli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü kadın başından darbe alarak yaralandı.

5 saat önce Asayiş

Aydın’ın Nazilli ilçesinde minibüs ve otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 6 kişi yaralandı.

5 saat önce Gündem

Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, ilçe tarımını destekleme ve üretkenliği artırma hedefi doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Yetişkin, Tepecik Mahallesi’nde bulunan belediyeye ait 50 dönümlük arazide gerçekleştirilen enginar dikimine katıldı.

6 saat önce Asayiş

Bir restoranda iki grup arasında yaşanan silahlı ve bıçaklı kavgada 1 kişi öldü, iki kişi yaralandı.

6 saat önce Didim

Didim Mavişehir mahallesini adını veren sahil sitesinde karot için örnek numune alınması tepkileri beraberinde getirdi. Karot testi için müracaat eden firma temsilcileri ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığından gelen ekibe site sakinleri tepki gösterirken, polis olası tartışmaların önüne geçti.

7 saat önce Eğitim

Yesevi Hareketi Derneği Aydın İl Temsilciliği ve Batı Anadolu Bölge Başkanlığı, 305 öğrencinin kırtasiye ihtiyaçlarını, 80 öğrencinin de okul çantası ihtiyacını karşıladı.

7 saat önce Gündem

ADM Elektrik Dağıtım A.Ş tarafından Aydın'ın üç ilçesinde planlı elektrik kesintisi yapılacağı öğrenildi. Vatandaşların kesintilere hazırlıklı olması konusundan uyarıldı.

8 saat önce Gündem

Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, ilçede faaliyet gösteren oda başkanları ile istişare toplantısı gerçekleştirdi. Nazilli’nin mevcut sorunları ve çözüm önerilerinin konuşulduğu toplantıda; altyapı eksiklikleri, trafik sorunları, ticari faaliyetler ve sosyal hizmetler gibi konular detaylı olarak ele alındı.