Aydın'da zehir taciri tutuklandı Aydın'da zehir taciri tutuklandı

Garip olay, Nazilli’de Zafer Mahallesi Ordu Cadesi üzerinde dün akşam saatlerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre cadde üzerinde bir ikamete ev araması yapmaya gelen jandarma ve polis ekiplerini gören ve daha önceden bir çok suçtan kayıtları bulunan D.Ö (34) ile H.D (44) evlerinin önünde ekip arabalarının durduğunu fark edince paniğe kapıldı. Polis ve jandarma ekiplerinin kendileri için geldiğini düşünen D.Ö ile H.D, üçüncü kattaki evlerinden atlayarak bir anda kendileri ile alakası olmayan ekiplerden kaçmaya çalıştı.

BİRİ KAÇTI BİRİ YATTI

Üçüncü kattan atlayarak kaçmaya çalışan şahıslardan D.Ö (34) feci şekilde yere çakılarak ağır yaralanırken, başka bir konudan mevcut aranan şahıs H.D ise hafif yaralı şekilde izini kaybettirerek adeta sıra kadem bastı.

HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR

Hırsızlık gibi bir çok suçtan kaydı bulunan ve beli kırıldığı öğrenilen D.Ö bölgeye gelen sağlık ekiplerince polis eşliğinde hastaneye kaldırıldı. Burada yapılan ilk incelemede beli kırılan D.Ö’nün hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilirken, ekipler aranan şahıs H.D’yi yakalamak için çalışma başlattı.

Muhabir: M. NAZLI ALTINAYAR