Kuşadasıspor, sezon başından bu yana alınan yenilgilerinden ardından yine sezon başında renklerine bağladığı Teknik adam Bülent Ataman ile geçtiğimiz günlerde yollarını ayırmıştı. Olay sonrasında, teknik adam arayışlarına tüm hızıyla devam eden Kuşadasıspor yönetimi, önce deneyimli teknik adam Yılmaz Vural ve ardından Abdullah Ercan ile masaya oturmuş fakat yapılan görüşme sonucu iki teknik adamın da anlaşmaya sıcak bakmadığı öğrenilmişti.

ERBAASPOR'UN DENEYİMLİ TEKNİK ADAMI İLE YÜZDE 99 ANLAŞMA SAĞLANDI

Kuşadasıspor yönetiminin, ard arda gelen yenilgilerin ardından önce teknik adam Bülent Ataman ile yollarını ayırması ve ardından radarına takılan deneyimli teknik adamlar Yılmaz Vural ve Abdullah Ercan ile anlaşamamasının ardından gündeme gelen isim Erbaa Spor'a Playoff'ta şampiyonluk tattırarak 2. lige çıkartan Fahrettin Seyhan oldu. Kars doğumlu, 55 yaşındaki deneyimli teknik adamla görüşme masasına oturan Kuşadasıspor yönetiminin, yüzde 99 oranında anlaşma sağlayacağı bilgisi Kuşadası futbolseverler tarafından heyecan uyandırdı. Çeşitli kulüplerde futbol hayatını sürdüren Fahrettin Seyhan, Çorumspor'un ardından Erbaa Spor'u çalıştırmıştı. Siyah beyazlı takımın yeni ismi ilerleyen günlerde açıklayacağı gelen bilgiler arasında.

Kuşadası’nda Ekim’de deniz keyfi Kuşadası’nda Ekim’de deniz keyfi

Kusadasisporda Yeni Teknik Adam Bulundu 508908 633B42012B6565C06F4A3851D55C540C (1)

YEŞİL SAHADA NADİR BİR OLAYA İMZA ATMIŞTI

Takımı Erbaaspor’u 3’üncü ligde play-off şampiyon yapan Teknik Direktör Fahrettin Seyhan, yeşil sahalarda eşine az rastlanan bir olaya imza atmış ve tüm dikkatleri üzerine toplamıştı. Şampiyonluk maçı sonrası kulüp başkanı futbolcularla kupa pozu çekilmek üzereyken Teknik Direktör Fahrettin Seyhan kupaya el koyup yönetecilere, “Sen fotoğraf çekilmeyi haketmedin” diyerek kupayı götürmüştü. Görüntülere de yansıyan olayın ardından, Erbaa yönetimi sözleşmesi 3 gün sonra bitecek olan Fahrettin Seyhan’ın görevine son verdi. Seyhan’ın bu hareketinin sebebi, yönetimin sözünü yerine getirmemesi ve futbolculara karşılıksız verilmesi olduğunu iddia edildi.

Kusadasisporda Yeni Teknik Adam Bulundu 508908 F4Eab0A38B6F77E3A4F283B13E11618F

SEYHAN'IN HAREKETİ SOSYAL MEDYADA BÜYÜK TAKDİR TOPLAMIŞTI

Takımı Erbaaspor’u, 3’üncü ligde play-off şampiyon yapan Teknik Direktör Fahrettin Seyhan'ın, sosyal medyada paylaşan görüntülere gelen yorumlarında, Seyhan’ın hareketi haklı görülürken, Erbaa yönetimine sitem edildi. Seyhan’ın kupayı alıp giderken çevredekiler tarafından alkışlandığı da görüntülere yansımıştı. Olaydan sonra, kulüp olay ile ilgili yaptığı açıklamada, sözleşmesi üç gün sonra bitecek olan teknik adamın sözleşmesini tek taraflı fes ettiğini açıklamıştı.

Muhabir: AYLİN ESER