Aydın'da çalışma izni bulunmayan düzensiz göçmenler yakalandı Aydın'da çalışma izni bulunmayan düzensiz göçmenler yakalandı

Kuşadası ilçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin, kumar oynayan ve oynatan şahıslara yönelik olarak ara vermeden sürdürdükleri çok yönlü ve titiz çalışmaları neticesinde; Cumhuriyet Mahallesi'nde bir adreste kumar oynatıldığı yönünde bilgiler alınması üzerine, bahse konu adres fiziki takibe alınmış ve akabinde bahse konu adrese operasyon düzenlenmiştir. Masa üzerinde bulunan 700 TL para ve oyun kağıtları muhafaza altına alınmış, kumar oynayan 4 şahsa toplam 25.700 TL idari para cezası uygulanmış ve M.A. isimli şahıs hakkında gerekli yasal işlemlere başlanılmıştır.

Kumarbazlar Ikametlerinde Suc Ustu Yakalandi 506112 C8Cf1F6A84C1782Bbe5Ea31F260376D0

Devam eden çalışmalarda da Türkmen Mahallesinde başka bir adrestede Kumar oynandığı bilgileri üzerine vakit geçirmeden çalışmalar başlatılmış, akabinde bahse konu adrese operasyon düzenlenmiştir. Masa üzerinde bulunan 3300 TL para ve oyun kağıtları muhafaza altına alınmış, kumar oynayan 5 şahsa toplam 32.125.00 TL idari para cezası uygulanmış ve A.C. isimli kişi hakkında gerekli yasal işlemlere başlanılmıştır.

Kaynak: HABER BÜLTENİ