Alanlarında uzman personelleri ile evde ve hastanede özel sağlık hizmetleri veren AYREF Danışmanlık, ortaya koyduğu çalışma anlayışıyla hastalara, yaşlılara ve hasta yakınlara güven veriyor. Hizmet kalitesi ve sunduğu güven ortamıyla hasta yakınlarının gözünü arkada bırakmıyor.
Ramazanpaşa Mahallesi Yağcılar İçi 27.Sokak’ta bulunan işyerinde hizmet veren AYREF Danışmanlık doktor, psikolog, insan kaynakları uzmanı, fizyoterapist, ATT, ebe, hemşire, hasta bakıcı ve özel bakım hemşirelerinden oluşan ekibi ile sektörde zirvede yer alıyor. Aydın’ın ilk bakım firması olan AYREF Danışmanlık, 7 gün 24 saat bakıcılık ve refakatçilik hizmeti veriyor. Müşteri memnuniyetini ilke edinmesi; kaliteli ve güven odaklı hizmet anlayışıyla da vatandaşların ilk tercihi olmayı başardı.

Aydınlı pazarcı öyle bir makine aldı ki: Satışları üç kat arttı Aydınlı pazarcı öyle bir makine aldı ki: Satışları üç kat arttı

Hasta Ve Yasli Bakimda Guvenin Adresi Ayref Danismanlik 494058 53A49Dca44771914Ea4Dc32E2B608896

“KALİTEDEN ASLA TAVİZ VERMİYORUZ”


Müşterilerine en iyi şekilde hizmet verdiklerinin altını çizen AYREF Danışmanlık sahibi Musa Kuraç, “Aydın’da hasta ve yaşlılara yönelik bakıcılık ve refakatçilik alanında eksik olduğunu fark ettik. Topluma karşı bir sorumluluğumuzun olduğunu düşündük. Çünkü herkesin iyi bir bakıma ihtiyacı var. Bu doğrultuda 7 yıl önce ‘Gözünüz arkada kalmasın. Hastanız yalnız kalmayacak!’ sloganıyla firmamızı hizmete açtık. Aydın’da resmi olarak bakım yapan ilk firmayız. Bugüne kadar her kesimden insana hizmet verdik. Milli ve dini bayramlarda dahil olmak üzere 7 gün 24 saat hizmet veren bir firmayız. Multidisipliner idari bir kadroya sahibiz. İşin titizlikle yürütülmesi ve her işin takibinin sağlanmasına büyük özen gösteriyoruz. Kurumsal bir firma olarak müşteri memnuniyeti ve kaliteli hizmetten asla taviz vermiyoruz.” dedi.

Hasta Ve Yasli Bakimda Guvenin Adresi Ayref Danismanlik 494058 8139264Be649Cea23Eb04Cba1A54Dc7C

“EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ GÜVEN”


Hasta ve hasta yakınlarını asla mağdur etmediklerini ifade eden Kuraç, “İnsan faktörü gereği yaşanan olumsuz bir durumda veya personelimizin izine ayrılması ya da işten ayrılması gerekirse başka bir personel ile hızlı bir şekilde değişikliği sağlıyoruz. Bizim en büyük gücümüz müşterilerimize verdiğimiz güven. Güven bizim sektörde çok önemli. Çünkü insanlar kendilerini ve sevdiklerini bize teslim ediyorlar. Biz de müşterilerimizi önce kendi ailemiz olarak görüyoruz. En iyi hizmeti kendilerine vererek mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmeleri için yoğun bir çaba harcıyoruz.” diye konuştu.
Kuraç, Aydın’da köyler de dahil olmak üzere tüm il genelinde hizmet verdiklerini, bunun yanı sıra yazlıkta da sezonluk hizmet sunduklarını belirterek 0256 234 09 34 ve 0530 506 09 34 numaralı telefonları arayarak ya da www. ayref.com.tr web sitesinden vatandaşların firmaya ulaşabileceklerini söyledi.

Hasta Ve Yasli Bakimda Guvenin Adresi Ayref Danismanlik 494058 907379Eba03Af2278F5B1F22F2690E20

ADÜ’LÜ ÖĞRENCİLERE SÖYLEŞİ


AYREF Danışmanlık, Adnan Menderes Üniversitesi’nde (ADÜ) gerçekleştirdiği söyleşi ile de bakım hizmetini akademik ve profesyonel şekilde ileriye taşımak için farkındalık oluşturdu.
Ayref Danışmanlık, ADÜ Nazilli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (MYO) Sağlık Bakım Hizmetleri Bölümü Evde Hasta Bakım ve Yaşlı Bakım Programı öğrencilerine yönelik “Sağlık Bakım Hizmetleri Söyleşisi” gerçekleştirdi. Aydın’da ev ve hastanede bakım hizmeti sunan AYREF Danışmanlık Şirketi yetkilileri yaptıkları sunumlarda, “Bakım Teknikerlerinin Çalışma Koşulları”, “Evde ve Hastanede Refakatçi Olma”, “Yatılı Bakım”, “Hasta Profilleri”, “Hasta ve Hasta Yakınlarıyla İletişim” konularında bilgi verdi. Söyleşi, soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.

Kaynak: HABER MERKEZİ