Aydın’ın Söke ilçesinde çalışmalarını sürdüren Türkiye Emekliler Partisi Söke İlçe Başkanlığı’nda olağan genel kurul heyecanı yaşandı. Vali Recep Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen 1’inci Olağan Genel Kurulu, mevcut başkan Hürmüz Espit, kullanılan oyların tamamını alarak başkanlığa seçildi.

Başkan Yetişkin ile Efeler’in halk pazarları daha temiz daha konforlu Başkan Yetişkin ile Efeler’in halk pazarları daha temiz daha konforlu

“GECE-GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞACAĞIZ”

Tek liste halinde yapılan genel kurulda başkanlığa seçilerek güven tazeleyen Hürmüz Espit ve yönetimi, Söke Adliyesi’ne gelerek mazbatasını aldı. Espit ve yönetimini partinin MYK Üyesi Halil İbrahim Ersoy da yalnız bırakmadı. Espit başkanlığında oluşan yeni yönetimde Hasan Yılmaz, Fehmi Olca, Güleser Ağın, Hüseyin Ak, Mehmet Karmacı, Nazife Özkan, Cengiz Ufuk, Cemil Uyar, Emir Nilgün Kaplan, Aydın Arıkan, Cengiz Kınık ve Havva Uysal yer alıyor. Mazbatayı aldıklarını belirten Başkan Espit, “Gece-gündüz demeden partimizin başarısı için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ