Didim Belediyespor ligin ilk maçında sahaya çıkmadı Didim Belediyespor ligin ilk maçında sahaya çıkmadı

Aydın’ın Efeler ilçesinde faaliyetlerini sürdüren EA Tenis Akademisi, yoluna emin adımlarla ilerliyor. 2011 yılından kurulan EA Tenis Akademisi, akademik ve profesyonel eğitimler veriyor. Aydın’ın tek milli takım antrenörü olan Engin Arslan’ın kurucusu ve baş antrenörü olduğu EA Tenis Akademisi, ortaya koyduğu vizyonla kentte tenisin öncü markası oldu. Eğitimler ve ilke edindiği vizyonla EA Tenis Akademisi, geleceğin yıldız tenisçilerini yetiştiriyor. Antrenör Engin Arslan başta olmak üzere profesyonel bir ekiple, modern tesislerde antrenman yaparak kendilerini geliştiren sporcular, ulusal ve uluslararası turnuvaya katılarak da büyük tecrübe kazanıyor.

Ea Tenis Akademisi Gelecegin Yildiz Teniscilerini Yetistiriyor 494081 87624Fdf3Ab5B2F7817Aec43Cca86904

“TÜRK TENİSİNE KATKI SAĞLIYORUZ”


Uzun yıllardan bu yana tenis sporunun içinde yer aldığını ifade eden EA Tenis Akademisi kurucusu Engin Arslan, “18 yıldır antrenörlük yapıyorum. Türkiye Tenis Federasyonu Milli Takım Antrenörüyüm. Tenis Federasyonu Eğitici Kurulu Eğitmeniyim. Aydın’ın tek milli takım antrenörüyüm. 2012 yılından beri Aydın’da Tenis İl Temsilcisi olarak görev yapıyorum. Toplam 6 sert kort saha ile 2 toprak kort, 2 tesis ile hizmet sağlıyoruz. Üçü yabancı olmak üzere toplam 10 antrenörümüz ile yüzlerce sporcuya eğitim veriyoruz. En iyi şekilde eğitim vermek için sporcularımıza profesyonel anlamda imkanlar sağlıyoruz. Bu çalışma anlayışımız ve ortaya koyduğumuz vizyonla geleceğin yıldız sporcularını tenis sporuna kazandırıyoruz. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da çocuklarımızı doğru eğiterek, doğru yetiştirerek Türk tenisine katkı sağlamaya devam edeceğiz. Performans sporcularımızın yanı sıra tenise gönül veren herkese de eğitimler vererek spor yapmalarına imkan tanıyoruz. Tenis sporuna ilgi duyan tüm herkesi akademimize bekliyoruz.” dedi.

Ea Tenis Akademisi Gelecegin Yildiz Teniscilerini Yetistiriyor 494081 D06410Bd24Ad63Bf82C32A3820D757Ad

AKADEMİNİN GURURU EZGİ AKYOL


EA Tenis Akademisi’nin önemli sporcularından biri olan 15 yaşındaki Ezgi Akyol, ulusal ve uluslararası alanda elde ettiği başarılarla göz kamaştırıyor. Genç yaşta büyük başarılara imza atan Akyol hem EA Tenis Akademisi’nin hem de Aydın’ın gururu oldu. Ezgi Akyol’un 7 yaşında EA Tenis Akademisi’ne katıldığını vurgulayan Arslan, “Ezgi Akyol, akademinin ve Aydın’ın en fazla turnuva oynayan ve en çok başarılı olan sporcusu. Her yaş grubunda birinci olan, 16 yaş Milli Takım’ı belirleme turnuvasında yarı final oynadıktan sonra milli takım kampına davet edilen ve Aydın’ı ulusal ve uluslararası turnuvada temsil eden sporcu Ezgi Akyol, Adana’daki uluslararası turnuvada da yarı final oynadı. Yunanistan Agrion şehrinde uluslararası ITF J60 AGRIO CUP turnuvasında çiftler kategorisinde şampiyon oldu. Bu başarı ile 2009 doğumlu sporcular arasında Türkiye 2’ncisi olurken, tüm performans sporcuları arasında Türkiye’de 15’inci sıraya yükseldi. Ege Bölgesi’nde ise 2’nci sırada, Aydın’da ise birinci sırada yer alıyor. Başarısından dolayı Ezgi Akyol’u tebrik ediyorum.” diye konuştu. Tenisi çok sevdiğini kaydeden Ezgi Akyol ise “EA Tenis Akademisi’nden aldığım eğitimle beraber kendimi her geçen gün daha da geliştiriyorum. Engin Arslan hocamız ve ekibi, bize burada çok güzel bir ortam sağlıyor. Bu imkanlarla başarıları elde etmek daha kolay oluyor. Çalışmaya devam ederek ulusal ve uluslararası alanda başarılar kazanmaya devam etmek istiyorum.” şeklinde konuştu.

Ea Tenis Akademisi Gelecegin Yildiz Teniscilerini Yetistiriyor 494081 62Ff86D50Ea8Cf15D4D6C6Ae3Ff2D93E

EĞİTİME DESTEK


EA Tenis Akademisi, Aydın Tenis Kulübü ve Türk Eğitim Vakfı (TEV) Aydın Şubesi ile birlikte öğrencilerin eğitimine destek olmak amacıyla düzenlenen tenis turnuvasının paydaşlarından biri oldu. Turnuvaya 120 sporcunun katıldığını kaydeden Arslan, “120 sporcunun dışında birçok bağışçımız oldu. Aydın’da bir ilki gerçekleştirdik. Böyle bir organizasyona ev sahipliği yaptığımız için çok mutluyuz. Turnuvadan elde edilen tüm gelir, öğrencilerin eğitimi için TEV Aydın Şubesi’ne bağışlandı. Amacımız birçok çocuğa dokunabilmek. Aydın Tenis Kulübü Başkanı Hasan Dinçer ve tüm üyelerine, Aydın TEV Yürütme Kurulu Başkanı Elmas Maraş ve yönetimine, Efeler Belediyesi’ne, Aydın Sanayi Odası Meclis Başkanı Hakkı Gözlüklü, Sanayi Odası Başkanı Gökhan Maraş ve yönetimine, turnuvada oynayarak çocukların eğitimine katkı sağlayan tüm katılımcı ve sponsorlara teşekkür ederim.” diye konuştu.

Kaynak: HABER MERKEZİ