Jandarma, Didim'deki festivalin güvenliğini sağladı Jandarma, Didim'deki festivalin güvenliğini sağladı

Bülbül, “Türkiye, yolsuzluk ve yoksulluk sarmalında ahlaki değerlerin yitirildiği bir ülke durumuna gelmiştir” dedi. 
Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Aydın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Grup sözcüsü Süleyman Bülbül, y<ILI bir açıklama yaptı. Bülbül, son günlerde giderek artan asayiş olaylarına dikkat çekmek için yaptığı açıklamada,     “AK Partinin yıllardır sürdürdüğü yandaş, rantsal ve halk yararını hiçe sayan politikalarla doğrudan bağlantılı olduğunu iddia etti. 

“TÜRKİYE, YOLSUZLUK VE YOKSULLUK SARMALINDA”


Milletvekili Süleyman Bülbül açıklamasında, “Türkiye’de yaşanan asayiş problemleri sadece izole olaylar olarak görülmemeli derin bir siyasi, sosyal, ekonomik ve toplumsal krizin dışavurumu olarak değerlendirilmelidir. Türkiye, yolsuzluk ve yoksulluk sarmalında ahlaki değerlerin yitirildiği bir ülke durumuna gelmiştir. Bu krizin temel sebepleri ise AKP’nin yıllardır sürdürdüğü yandaş, rantsal ve halk yararını hiçe sayan politikalarla doğrudan bağlantılıdır.” 

Chpli Bulbul Turkiye Yolsuzluk Ve Yoksulluk Sarmalinda 509676 C93589A589Cce751706D710Ce8Eae98C

“HUKUK SİSTEMİNİ OLAN GÜVENİ YOK ETTİ”


Saray rejimi, bu kaotik tablonun mimarıdır diyen Bülbül, “Yalnızca birkaç gün içinde 2 kadın canice katledildi, başka bir kadın İstanbul’un göbeğinde cinsel saldırıya uğradı, 79 yaşında bir işçi bu yaşta çalışmak zorunda kaldığı için iş cinayetine kurban gitti. 2024 yılında 290 kadın canice katledildi, 1371 işçi iş cinayetlerinde hayatını kaybetti. Ekonomiyi çöküşe sürükleyen, toplumdaki gelir adaletsizliğini daha da keskinleştiren, ülkeyi kontrolsüz göçmen ve kaçağa boğan, uyuşturucu baronları ve insan kaçakçılarının rahatça faaliyet göstermesine zemin hazırlayan, İstanbul Sözleşmesi’nden çekilerek kadınları güvencesiz bırakan ve yargıyı tamamen kendi kontrolüne alarak hukuk sistemine olan güveni yok eden, Anayasal hak ve özgürlükleri rafa kaldıran Saray rejimi, bu kaotik tablonun mimarıdır” ifadelerine yer verdi.

Muhabir: M.NAZLI ALTINAYAR