KTO başkanından DTO’ya ziyaret KTO başkanından DTO’ya ziyaret

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, il genelinde üreticilere destek olmaya devam ediyor. Bugüne kadar ortaya koyduğu çalışmalarla üreticinin her zaman yanında olduğunu gösteren Başkan Çerçioğlu, Tekeler Mahallesi’ne bir hizmet daha gerçekleştirerek zeytin üreticilerin yüzünü güldürdü.

YOLLAR HASAT SEZONUNA HAZIR

Tekeler Mahalle Muhtarı Ersin Erçetin, kırsal kesimde zeytin arazilerine giden yolun onarımı için Başkan Çerçioğlu’na talepte bulundu. Muhtar Erçetin’in talebine duyarsız kalmayan Başkan Çerçioğlu, Büyükşehir Belediyesi ekiplerine talimat verdi. Çerçioğlu’nun talimatı üzerine Büyükşehir Belediyesi’ne ait iş makinesi, zeytin arazilerine giden yollarda onarım çalışması yaptı. Onarım çalışmasıyla yollar, zeytin hasadı öncesi kullanıma hazır hale geldi.

Baskan Cercioglundan Ureticiye Destek Muhtardan Tesekkur 508798 A0A9E0A1Fa5Da7Ef055F1Bcf449Fa08E

“BAŞKANIMIZ ÖZLEM ÇERÇİOĞLU’NA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Yolların onarılmasından dolayı çok mutlu olduklarını belirten Tekeler Mahalle Muhtarı Ersin Erçetin, “Bu sezon zeytinde verimli sezon bizleri bekliyor. Hasat sezonu öncesi mahalle halkımızın zeytin arazilerine giden yolları, kullanışlı değildi. Bu anlamda Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’ndan yolların yapılması için talepte bulunduk. Başkanımız Özlem Çerçioğlu, her zaman olduğu gibi yine talebimizi gerçekleştirdi. Greyder göndererek yollarımızın onarımını gerçekleştirdik. Hizmetlerinden dolayı Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ediyorum.” dedi.

Baskan Cercioglundan Ureticiye Destek Muhtardan Tesekkur 508798 920Ce11Be42749265166F2B4F4F2E76A

Kaynak: HABER MERKEZİ