Aydın Veteriner Hekimleri Odası’nda hafta sonu 16’ncı Olağan Genel Kurul heyecanı yaşanacak. İki gün sürecek olan genel kurulun ilk günü Adnan Menderes Üniversitesi Veteriner Fakültesi’ndeki Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilecek. Pazar günü ise toplam 700’e yakın üye oy kullanacak. Pazar günü oy verme işlemi ise Aydın Veteriner Odası hizmet binasında yapılacak. Çarşaf liste olarak yapılacak seçime üyelerin yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

“HİZMET ETMEKTEN BÜYÜK MUTLULUK DUYDUM”

2018 yılından bu yana başkanlık görevini başarıyla yürüten Cemil Şahin, genel kurul öncesinde başkanlığa aday olmayacağını açıkladı. Kongrenin hayırlı olmasını dileyen Başkan Şahin, “Görevde olduğum sürece, daima ailem olarak gördüğüm, birlikte camiamıza hizmet etmekten büyük mutluluk ve gurur duyduğum birbirinden değerli yönetim kurulu üyelerimiz başta olmak üzere, odamızın emektar çalışanları, bu süreçte odamız kurullarında fedakarca hizmet veren değerli meslektaşlarım ve kendilerine hizmet etmekten büyük gurur duyduğum kıymetli üyelerimiz ile birlikte 6 yıl boyunca asil camiamiza ve halkımıza faydalı işler yapabilmek için hep bir elden önemli bir kamu görevini, elimizden gelenin daha fazlasını yapma gayretiyle, aşkla, sevdayla yürütmüş olmanın huzuru içerisindeyim.” dedi. Öte yandan Başkan Şahin, olağan genel kurulda Hakan Kaya’nın listesinde Büyük Kongre Delegeliğine aday oldu.

Nazilli il mi oluyor? TÜİK’teki detay dikkat çekti Nazilli il mi oluyor? TÜİK’teki detay dikkat çekti

Aydin Veteriner Hekimleri Odasi Yeni Yonetimini Seciyor 507121 Abec45A26989914A3191Af8Fab76F35A


“GECE-GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞACAĞIM”

Başkan Şahin’in yönetiminde Genel Sekreter olarak görev yapan Hakan Kaya, ekibiyle birlikte yönetime aday oldu. Kaya dışında yönetime aday olduğunu açıklayan bir isim olmadı.

Aydin Veteriner Hekimleri Odasi Yeni Yonetimini Seciyor 507121 2Fd8352Ab40520B446581A9De09Fc07C

Veteriner Hekimler Odası’na yakışan bir genel kurul olmasını dileyen Hakan Kaya ise “Yönetimde Genel Sekreter olarak görev yaparak önemli tecrübeler elde ettim. Bu tecrübeler ışığında yönetime seçilmemiz halinde mesleğe ve değerli üyelerimize katkı sağlamak için gece-gündüz demeden çalışacağım. Kongremizin hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.

Aydin Veteriner Hekimleri Odasi Yeni Yonetimini Seciyor 507121 E8804F8E92Baac2D60Ed2970C1Bab03D

Editör: Cemre UZUN