Hayatı hayallerine böl

Hayatı hayallerine böl
Abone Ol

Kaybolmak istersin ya hani bazen uçsuz bucaksız yolu belli olmayan belirsiz kalabalıkların arasında yapayalnız kalmak. Yaşadığın şehirden kendinden insanlardan soluksuzca kaçmak. Bazen iyi gelen en iyi ilaç ise seni kimsenin tanımadığı bir şehirde sıfırdan yeni bir hayata başlamak.
Hatalar neden olur biliyor musun; değmeyecek her insana değer verdiğin için unutma hayata sadece iyi niyetli olmak yetmiyor. Çabalamak, sarf etmek, emek vermek ama bunları yaparken arkanda bıraktığın iyi insanlara minnet etmek.
Yeni bir sayfa açmalısın her güne her düştüğünde dizlerini silip gülümsemeyi öğrenmelisin bu hayata inat. Mevlana nede güzel anlatmış oysa; 'Herkes fıtratına uygun kişilerle olması gereken yerdedir ne kargayı gül bahçesine nede bülbülü çöplüğe alıştırabilirsin’
Kaybetmekten korkma kaybedecek hiçbir şeyin olmamasından kork.
Ve sakın unutma; 'Bir ağaç kovuğuna sığan hayatlar var.’
Bu dünyada kendi hayatının başrol oyuncusu sensin kaybetmek için değil değecek şeyleri kazanabilmek için her gün yeni bir dava aç hayatta ancak böyle yaşanabilir olur hayaller.