TÜBİTAK yarışmasından dereceyle döndüler
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Gıda Mühendisliği Bölümü öğrencileri, hayvansal gıda tüketmeyen veganlar için ürettikleri probiyotik soya peyniri projeleriyle, TÜBİTAK yarışmasında üçüncülük ödülü kazandı.
ADÜ Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Olcay Boyacıoğlu’nun danışmanlığını yaptığı "Probiyotik Tofu" projesi, TÜBİTAK 2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmaları kapsamında, İzmir'de düzenlenen Birleştirilmiş Ege ve Güney Marmara Bölge Finallerinde, “Gıda ve Tarım” dalında üçüncülük elde etti.
Yorumlar
Trend Haberler

Nasıl kıydın o canlara: Nazilli'de mahkeme kararını verdi

Aydın’da 1.1 milyar liralık vurgun

Kendi sonunun hazırlandığından haber olmadan paylaşım yaptı; Nazilli'nin takati kalmadı

Nazilli'de şeytani plan!: İtfaiyecinin 15 gün arayla iki cinayet girişimi

Nazilli'de flaş gelişme! Hemşire sevgilinin görevine son verildi

Herkes ona ağlarken o aşk peşine düşmüş: Nazilli’de skandal mesajlar

Didim'de nefes kesen anlar

Nazilli’deki faciada flaş gelişme: Hemşire F.T canlı yayında konuştu

Aydın sallandı! Gece yarısı korkutan deprem

Ailesini katleden Gezgin’in nişanlısı konuştu