Aydın Süper Amatör Lig takımlarından Germencikspor’da Turgay Çapakçıoğlu başkanlığındaki kulüp yönetimi, yeni sezon hazırlıklarını tamamladı. Antrenör Mete Kırbıyık ile devam etme kararı alan Başkan Çapakçıoğlu ve yönetimi, Kırbıyık’ın talebi doğrultusunda transfer çalışmalarını gerçekleştirerek, genç ve tecrübeli oyunculardan bir takım oluşturdu.

Germencikspor Yeni Sezona Hazir 512928 57C28B4Ae7Dfd93B645A9097Dab3297E


Çapakçıoğlu, altyapı oyuncularına büyük önem verdiklerini belirterek, “Hocamız Mete Kırbıyık ve yardımcılarının talebi doğrultusunda transfer çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Zaten takımımızda tecrübeli oyuncularımız vardı. Dışarıdan da 3 oyuncu aldık. Bunlar geçmişte bizim takımımızda oynayıp, çeşitli nedenlerle başka takıma gidip geri gelen oyuncular. Ayrıca takımımıza, altyapımızdan 10 oyuncuyu dahil ettik. Altyapı oyuncularımızın gelişimine büyük önem veriyoruz. Transferi noktaladık ama hazır bir forvet bulursak, onu da almayı düşünüyoruz” dedi.

İncir çalarken suçüstü yakalandılar İncir çalarken suçüstü yakalandılar

İyi bir takım kurduklarını anlatan Çapakçıoğlu, “Genç ve tecrübeli oyunculardan güzel bir takım oluşturduk. Takımımız, maçlarını kazanmak için sahada var güçleriyle mücadele edecek. Hedefimiz sezonu, ilk 3 takım arasında bitirmek. Antrenörlerimiz ve oyuncularımıza yeni sezonda başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.
Öte yandan antrenör Mete Kırbıyık’ın yardımcılıklarını da Erdem Kaplan ve İbrahim Güler üstlendi.
 

Muhabir: EMRAH DİNÇER