Nazilli Belediye Başkanı Ertuğrul Tetik’in talimatıyla, Karaçay Mahallesi'ndeki Arap Hafız Madran Parkı’nda yer alan bayrak direğinde bulunan eski Türk Bayrağı, yenisiyle değiştirildi. Parkın tam karşısında oturan ve Türk bayrağına olan sevgisiyle bilinen 76 yaşındaki Fatma Bilgen, bayrağın eskidiğini fark ederek, Karaçay Mahallesi muhtar azası ve muhtar adayı Meliha Çetin’den bayrağın değiştirilmesini talep etti. Çetin, bu isteği vakit kaybetmeden Nazilli Belediyesi Zabıta Müdürü Kubilay Erçin’e iletti. Müdür Erçin, durumu Belediye Başkanı Tetik’e aktardı ve ardından hızla yeni bayrağın temin edilmesi için zabıta ekiplerine gerekli talimatı verdi.

Nazilli’de erken müdahale faciayı önledi Nazilli’de erken müdahale faciayı önledi

Ekipler, yeni Türk Bayrağı’nı hızla Fatma Bilgen’e teslim etti. Bayrak direğinin bakımı yapıldıktan sonra yeni bayrak göndere çekildi ve Arap Hafız Madran Parkı’nda gururla dalgalanmaya devam etti.

Fatma Teyze Istedi Baskan Tetik Harekete Gecti Nazillide Bayraga Saygi 508817 Be7F1F5Ee03Dde2160726E0Eec708Ab1

GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

İsteği hızla yerine getirilen Fatma Bilgen (76), Nazilli Belediye Başkanı Ertuğrul Tetik ve Zabıta Müdürü Kubilay Erçin’e teşekkür ederken gözyaşlarını tutamadı. Duygularını dile getiren Bilgen, "Duyarlılıkları için herkese teşekkür ederim. Büyüklerimiz bu bayrak uğruna gözlerini bile kırpmadan canlarını verdiler. Bizim de bayrağımıza gözümüz gibi bakmamız gerekiyor," şeklinde konuştu.

Fatma Teyze Istedi Baskan Tetik Harekete Gecti Nazillide Bayraga Saygi 508817 702C3D462246C20E29Ada667953Ffd18

"İSTEĞİMİZİ GERİ ÇEVİRMEDİLER"

Karaçay Mahallesi muhtar azası ve muhtar adayı Meliha Çetin, "Fatma teyze bana ulaştı ve durumu anlattıktan sonra hemen Zabıta Müdürü Kubilay Erçin’i aradım. Durumu kendisine ilettim ve hızlı bir geri dönüş aldım. Bayrak, zabıta ekipleri tarafından teslim edildi, direğin bakımı yapıldı ve bayrak yerine asıldı. İsteğimizi geri çevirmeyen Başkan Ertuğrul Tetik’e ve Zabıta Müdürü Kubilay Erçin’e teşekkür ederiz," dedi.

Fatma Teyze Istedi Baskan Tetik Harekete Gecti Nazillide Bayraga Saygi 508817 Bcd0D1896363Ba7C7059Cf77B6E42108

Muhabir: M.NAZLI ALTINAYAR