Didim’in 'Beyazkum'u tatilcileri bekliyor
Didim Belediyesi ilçe genelinde vatandaşların ve tatilcilerin rahat ve temiz bir ortamda denize girebilmeleri için sürdürdüğü plaj genişletme ve temizleme çalışmalarını Fevzi Paşa Mahallesinde devam ettirdi. Fevzi Paşa Mahallesinde kıyı kenar çizgisini ihlal eden yapıların yerlerinden kaldırılmasının ardından Didim’e uzunluğu 3 km’yi bulan yeni bir plaj kazandırılırken plaja da Meclis kararıyla “Beyazkum” Plajı adı verildi.
Didim Belediyesi ilçedeki plajları korumaya ve yeni alanlar yaratmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıllarda 3. koy halk plajında yapılan sağlıklılaştırma ve güzelleştirme çalışmalarının ardından halk plajı neredeyse iki katına çıkarken, bu yıl da aynı adım Fevzi Paşa Mahallesinde gerçekleştirildi.
Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’ın talimatı neticesinde Fevzi Paşa Mahallesinde daha önce dar bir alanda vatandaşlar ve tatilciler denize girerken, bu yıl aynı bölgede yapılan çalışmalarla ilçeye yeni bir plaj kazandırıldı.
Yorumlar
Trend Haberler

Nasıl kıydın o canlara: Nazilli'de mahkeme kararını verdi

Nazilli'de şeytani plan!: İtfaiyecinin 15 gün arayla iki cinayet girişimi

Nazilli’de acı olay: Sevilen esnaf silahla yaşamına son verdi

Bozdoğan’da traktör devrildi: 1 ölü, 1 ağır yaralı

Nazilli sınırında cinayet: Genç kadın 4 kurşuna kurban gitti

Aydın’ın ünlü firması iflasın eşiğinde

Aydın'da acıyla yoğrulmuş bir hayat: Cemal öğretmen, sokakta mey çalarak teselli buluyor

Aydın sallandı! Gece yarısı korkutan deprem

Nazilli'de saplantılı aşk cezaevinde bitti

Aydın, bu kazaya ağlıyor: Mühendis olacaktılar, can verdiler