Didim’e yeni pazar yeri belli oldu
Didim Belediye Meclisi'nin Ağustos ayı toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Çamlık Mahallesi'ne pazar yeri kurulması konusunda Pazar Yeri Kuruluş Komisyonu kurulmasına karar verildi.
Belediye Başkanı A. Deniz Atabay başkanlığında yapılan toplantıya AK Partili Şakir Saruhan ve Eda Yücel İlhan mazeretli olarak katılmadı. İki gündem maddesinin yer aldığı toplantının ilk gündem maddesinde Çamlık Mahallesi'ne yeni pazar yerinin kurulması ele alındı. Pazar yerinin Çamlık Mahallesi, 514 sokak, Sahil, Vatan ve Ege caddesi ile birleşen bölümlerde olduğu ifade edilirken, pazar yeriyle ilgili Pazar Yeri Kuruluş Komisyonu kurulmasına karar verildi. Madde daha sonra oy birliğiyle Hukuk Komisyonuna sevk edildi.
Yorumlar
-
4 yıl önceHırsızlık bir burada olmuyor arkadaş her yerde olan birşey ben deniz atabay 'ın başkanlığından çok memnunum devam deniz beyYanıtla Beğen (0) Beğenme (0)
-
4 yıl önceBelediyemi çaldıYanıtla Beğen (0) Beğenme (0)
-
4 yıl önceSiz ilkönce ordaki hırsızlık olaylarını iyibi takibe alın gelen turirstlerde rahat edip herkeze memnuniyetini bildirsin oğlum bayramda 2 günlüğüne geldi efeler mahallesinde kaldı motoru çalındı ben nasıl memnun olayım orada denetimler zayıf demekkş hertürlüYanıtla Beğen (0) Beğenme (0)
Trend Haberler

Nasıl kıydın o canlara: Nazilli'de mahkeme kararını verdi

Aydın’da 1.1 milyar liralık vurgun

Kendi sonunun hazırlandığından haber olmadan paylaşım yaptı; Nazilli'nin takati kalmadı

Nazilli'de şeytani plan!: İtfaiyecinin 15 gün arayla iki cinayet girişimi

Nazilli’de acı olay: Sevilen esnaf silahla yaşamına son verdi

Nazilli'de flaş gelişme! Hemşire sevgilinin görevine son verildi

Herkes ona ağlarken o aşk peşine düşmüş: Nazilli’de skandal mesajlar

Didim'de nefes kesen anlar

Nazilli’deki faciada flaş gelişme: Hemşire F.T canlı yayında konuştu

Aydın sallandı! Gece yarısı korkutan deprem