Yeni eğitim-öğretim yılı öncesi okula alışma sürecini kolaylaştırmak amacıyla düzenlenen uyum haftasında okulu ziyaret eden Didim İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Çalışkan, sınıfları tek tek gezdi.
İlk gün heyecanı yaşayan öğrencilerle yakından ilgilenen İlçe Milli Eğitim Müdürü, veliler ve öğretmenlerle de bir araya gelerek sohbet etti.

Ziyaret sırasında eğitimin ilk basamağının önemine değinen Mustafa Çalışkan, çocukların okul ortamına hızla uyum sağlaması için tüm idareci ve öğretmenlerin büyük bir özveriyle çalıştığını belirtti. Yeni dönemin tüm öğrencilere, öğretmenlere ve velilere hayırlı olmasını dileyen Çalışkan, Gazi İlkokulu yönetimine ve kadrosuna hazırlıklarından dolayı teşekkür etti.



