Didim Samsun Vezirköprü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Ramazan ayı dolayısıyla yeni dernek binasında iftar yemeği düzenledi. Cumhuriyet Mahallesinde açılan yeni dernek binasındaki iftar yemeğine, Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, AK Parti İlçe Başkanı Maşallah Subaşı, MHP Didim İlçe Başkanı Mustafa Sağdıç, Didim Samsunlular Derneği Başkanı Selim Kazel, Başkan Yardımcısı Sami Çıplak ve yönetimi ile bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Kurulan iftar sofrasında yaklaşık 650’ye yakın kişi orucunu açtı.
Dernek Başkanı Selim Kazel ise “Ramazan ayının kendine özgü anlamından ve gönlümüzde yücelik kazanan manevi ruhundan bizler de yararlanıyoruz. Birlik, beraberlik, dayanışma, yardımlaşma ve kardeşlik bu mübarek ayda öne çıkardığımız değerlerimiz oluyor. Gönül istiyor ki, bu anlayışı Ramazan ayından sonra ülkemizin ve çocuklarımızın geleceği için sürdürelim.” dedi.
Didim Samsunlular Derneği'nin iftar yemeğinde 650 kişi buluştu
Yeni yerine taşınan Didim Samsun Vezirköprü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Ramazan ayı dolayısıyla düzenlediği iftar yemeğinde siyasileri ve üyelerini bir araya getirdi.
Yorumlar
Trend Haberler

Aydın’a dev yatırım: 4 bin kişiye istihdam sağlayacak

Aydın'da acı salı: Tabutuna erkek eli değdirmediler

Aydın’da korkunç son: Traktörün altında feci şekilde can verdi

Karacasu'da ev yangını

Bozdoğan’daki cinayetin sır perdesi aralanıyor: Olay yerinde 13 kovan bulundu

Son dakika! Bozdoğan’daki cinayetin şüphelisi yakalandı