Kuşadası Ticaret Odası (KUTO) kongre salonunda düzenlenen olağan ilçe kongresine Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Aydın İl Başkanı Osman Yasin Uzdu, Kuşadası İlçe Başkanı Serap Çelik, DEVA Partisi yönetimi ve partililer katılım gösterdi. İstiklal Marşının okunması ile başlayan program kapsamında DEVA Partisi’nin son dönem faaliyet raporu okunarak yeni yönetim kadrosu belirlendi.

Deva Partisi Kongre Heyecanini Kusadasinda Yasadi 498238 Dfeb678660F3Be83Bb863B5182785E7C-1

"KUŞADASI’NI DÜNYA ÇAPINDA BİR MARKA YAPMAK BOYNUMUZUN BORCUDUR"


'Tarihi, konumu, turizmi, mavisi, yeşili, doğası ile sadece Ege ve Aydın'ın değil, Türkiye'nin göz bebeği olan Kuşadası'nın hak ettiği değeri görmesi, hak ettiği şekilde yönetilmesi ve dünya çapında bir turistik merkez haline getirmek, marka yapmak boynumuzun borcudur' diyerek kongrenin açılışında bir konuşma gerçekleştiren Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Aydın İl Başkanı Osman Yasin Uzdu, "Halka hizmet anlayışı ile çıktığımız bu yolda büyüyerek devam edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. İçinde bulunduğumuz ekonomik buhrandan, gelecek kaygısından, adaletsizlikten, eğitimsizlikten, her türlü kayırmadan, kollanmadan ve liyakatsiz kadrolardan sıkıldığımız bu günlerde, DEVA partimizle mücadele etmek önce bize, iktidar olduğumuzda da yüce Türk milletine rahat bir nefes aldıracaktır. Ve unutmayalım ki, bize burada bu siyasal mücadele fırsatını veren, Partimizin Genel Başkanı Ali Babacan, tüm dünya liderleri tarafından saygı duyulan ve kriz çözme tecrübesi ve yetkisi bulunan bir liderler. İdeoloji ve koltuk kavgalarından uzak bir siyasi temel üzerine oturmayı planladığımız, geleceğin özgür, adil, asil, güçlü Türkiye'si bugün burada ve ülkenin her bir yerinde verilen teşkilatlarımızın uğraşlarının meyvesi olacaktır" dedi.

Deva Partisi Kongre Heyecanini Kusadasinda Yasadi 498238 C329F475D8Ad4De0A8Aeb6463A58D427

"UMUDUN VE DEĞİŞİMİN SESİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Kuşadası İlçe Başkanı Serap Çelik ise konuşmasında, "Bildiğiniz üzere, ülkemiz derin bir kutuplaşma ve yönetim zaafiyeti içerisinde’ diyerek, ‘Demokrasi, hukukun üstünlüğü ve insan hakları tehdit altında. Ekonomik sorunlar giderek derinleşiyor. İşte tam bu zorlu süreçte DEVA Partisi olarak biz umudun ve değişimin sesi olmaya devam edeceğiz. DEVA Partisi olarak, Türkiye'yi yeniden büyük yapacak, her bir vatandaşımızın yüzünü güldürecek bir gelecek için mücadele ediyoruz. Bu mücadelede Kuşadası’nın gücüne, gençliğinin enerjisini ve sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Sevgili Kuşadalı partilerim, bugün burada bir araya gelerek ilçemiz için yeni bir sayfa açıyorum. Bu sayfa umutla, birlik ve beraberlikle dolu olacak."

Kuşadası Belediye Tiyatrosu çalışmalarına başlıyor Kuşadası Belediye Tiyatrosu çalışmalarına başlıyor

"SÖZ VERİYORUZ KUŞADASI’NI TÜRKİYE’NİN PARLAYAN YILDIZI YAPACAĞIZ"

Çelik konuşmasının devamında: "Hep birlikte çalışarak Kuşadası'nın daha yaşanılabilir, daha adil, daha demokratik bir şehir haline getireceğiz’diyerek sözlerine devam eden Çelik,ayrıca, ‘Söz veriyoruz ki Kuşadası'nı Türkiye'nin parlayan yıldız yapacağız. İlçemizi turizm, tarım ve sanayi alanlarında daha da genişleterek istihdamı artıracağız. Gençlerimize yatırım yapacağız. Eğitimde fırsat eşitliği sağlayarak gençlerimizin potansiyelini üst düzeye çıkartacağız. Kadınlarımızın güçlenmesini sağlayacağız. Toplumun her alanında kadınların etkin rol almasını destekleyeceğiz. Değerli dava arkadaşlarım, bu yolda tek başımıza değiliz. Türkiye'nin dört bir yanından yükselen çığlıklara kulak vererek bu mücadeleyi yürüteceğiz. DEVA Partisi olarak sizlerin desteğiyle Türkiye'yi yeniden ayağa kaldıracağız. Unutmayın değişim hepimizin elinde. Yaşasın DEVA Partisi" ifadelerini kullandı.

Deva Partisi Kongre Heyecanini Kusadasinda Yasadi 498238 11Af05727661Bc1352D04Cc4Ed66Fddd

İLÇE YÖNETİMİ


DEVA Partisi İlçe Başkanı Serap Çelik öncülüğünde ki Kuşadası ilçe yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; "Hasan Gülday, Özlem Sümen, Nuri Göçoğlu, Gamze Yuka, Huliser Gözükara, Serpil Kocatepe, Serhan Özyol, Ümit Dağdanaşar, Kadir İsmail Kuşçu, Atakan Erol, Ramazan Alp, Alaattin Tarhan, Sema Sıtacı Alp, Ece Erol."
 

Muhabir: AYLİN ESER