Aydın’da geçmiş yıllarda Karacasu ve Nazilli'de noterlik yapmış olan CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül’ün eşi Müjgan Bülbül, Türkiye Noterler Birliği Genel Kurulu'nda gerçekleştirilen seçim sonucu 'Disiplin Kurulu Başkanı' olarak seçildi. Beyoğlu 43. Noteri olan Müjgan Bülbül, noterlik mesleğindeki tecrübesi ve bilgi birikimiyle bu önemli göreve layık görüldü.

Chpli Bulbulun Esine Noterler Birliginde Onemli Gorev Disiplin Kurulu Baskani Secildi 481502 9E879360Bdfa3B21A37228786119C3Df

EŞİNE BAŞARILAR DİLEDİ

Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, eşinin bu başarısını sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımla kutladı. Paylaşımında, "Türkiye Noterler Birliği 'Disiplin Kurulu Başkanı' olarak seçilen Beyoğlu 43. Noteri sevgili eşim Müjgan Bülbül’e başarılar diliyorum" ifadelerine yer verdi.

Chpli Bulbulun Esine Noterler Birliginde Onemli Gorev Disiplin Kurulu Baskani Secildi 481502 E1C6411E94Daea9Dad94283D69732Ffe

KARİYERİYLE DİKKAT ÇEKİYOR

Müjgan Bülbül, noterlik kariyerinde sadece Karacasu ve Nazilli'de değil, aynı zamanda İstanbul/Üsküdar ve Ankara'da da görev yapmıştı. Bu geniş coğrafi deneyim, onun mesleki yetkinliğini ve iş disiplinini artırmış, Türkiye Noterler Birliği Disiplin Kurulu Başkanlığı gibi önemli bir göreve seçilmesinde etkili olduğu öğrenildi. Müjgan Bülbül’ün yeni görevinde de başarılı çalışmalara imza atması bekleniyor.

Muhabir: M. NAZLI ALTINAYAR