Cumhuriyet Halk Partisi Nazilli’de seçime gitti. Öğle saatlerinde ilçe binasında başlayan seçimlerde mevcut Gençlik Kolları Başkanı Muzaffer Yılmaz ve Mustafa Kemal Koç yarıştı. Kongreye CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçi, Nazilli Belediye Başkanı Ertuğrul Tetik, CHP Nazilli İlçe Başkanı Sema Aslı Ökmen, CHP Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

TANSİYONLAR YÜKSELMİŞTİ

Oy kullanma işlemine başlanmadan önce ise parti içerisinde pusula gerginliği yaşandı. Divan üyeleri pusulanın masadan alınarak oy kullanma işleminin gerçekleştirilmesi kararını verirken, başkan adayları pusulanın kabin içerisinde bulunması konusunda protokol imzalandığını belirterek duruma karşı çıktı. Başkan adaylarına ise destek parti üyeleri ve Milletvekili Süleyman Bülbül’den geldi. Yoğun talebin ardından divan kurulu konuyu tekrar görüşeceklerini söyleyerek partilileri sakinliğe davet etti.

CHP Nazilli Salı pazarında vatandaşla buluştu CHP Nazilli Salı pazarında vatandaşla buluştu

YENİ BAŞKAN BELLİ OLDU

Öğle saatlerinde başlayan seçimde oy kullanımı 16.30 itibariyle sona erdi. Toplamda 183 üye yeni gençlik kolları başkanını seçmek için oy kullandı. Mavi listede Mustafa Kemal Koç, beyaz listede ise Muzaffer Yılmaz yarıştı. Divan üyeleri tarafından açılan 183 zarftan, 1’boş, 6’sı geçersiz olarak kayıtlara geçti. Geçerli olan 176 oydan 136 tanesi beyaz liste, 40 tanesi ise mavi liste oldu. Bu sonuçlar CHP Nazilli’nin yeni Gençlik Kolları Başkanı Muzaffer Yılmaz oldu.

Whatsapp Görsel 2024 08 06 Saat 17.37.59 B9C8D56C

Muhabir: M. NAZLI ALTINAYAR