Didim CHP'de kadın kollarının konuğu; kadın gazeteciler oldu Didim CHP'de kadın kollarının konuğu; kadın gazeteciler oldu

Aydın’da geçtiğimiz hafta CHP Gençlik Kolları İl Başkanlığı’nda seçim heyecanı yaşandı. Mustafa Dinç’in yaş haddinden dolayı yeniden aday olmadığı kongrede başkanlığa Sosyal Kılıç seçildi. Tek liste halinde gerçekleştirilen seçimin ardından başkanlığa seçilen Kılıç, düzenlenen törenle görevi eski başkan Dinç’ten devraldı. CHP Aydın İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilen törene CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı, Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Sözcüsü Polat Bora Mersin, CHP İzmir Gençlik Kolları İl Başkanı Ruhsar Selis Çelik ve çok sayıda partili katıldı.

Chp Aydinda Devir Teslim Gerceklesti 514040 20848Cd128B9B121495978C90D056Cc3

“KARARLILIKLA MÜCADELE EDECEĞİZ”

Görevi devreden Dinç, “Bugün, burada bir bayrak devir teslimi yapıyoruz. Bizler, uzun yıllardır bu salonda bulunan birçok genç arkadaşlarımızla, Sosyal kardeşimiz birlikte Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını en yukarıda dalgalandırmak için mücadele ettik. Bundan sonrada Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidara getirmek için inançla, azimle, umutla, kararlılıkla mücadele edeceğiz. Sosyal Kılıç arkadaşımızı ve yönetimini tebrik ediyorum. Hayırlı olsun.” dedi. CHP Aydın İl Başkanı Saatçı ise “Sosyal arkadaşımızla da iyi bir çalışma içerisinde olacağız. Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağını yine Aydın’da en üst noktalara kadar taşıyacağımıza inanıyorum. Kendisine başarılar diliyorum. Gençlik bizim yan unsurumuz değil, ana unsurlarımızdan biridir. Ben her zaman gençliğin yanında olmuşumdur, bundan sonra da olacağımın sözünü veriyorum.” diye konuştu.

Chp Aydinda Devir Teslim Gerceklesti 514040 3030Aa673Fdde3D034304F4818E2D63F

“KİMSENİN ENDİŞESİ OLMASIN”

Gençlik Kolları’na yeni gelmediklerini vurgulayan yeni başkan Kılıç da “Mustafa başkanımla 4,5 yıldır aynı yönetimlerde görev aldık. Biz üstümüze verilen sorumluluğun farkındayız. Bu bayrağı en üst seviyeye taşıyacağımızdan kimsenin bir endişesi olmasın. Ana kademelerimizle, belediyelerimizle, ilçe yönetimlerimizle, uyumlu çalışacağız. Üstümüze düşeni fazlasıyla yapacağız. Sahada çalışan, gençlere birebir temas eden gençlik kolları yapımız olacak.” Şeklinde konuştu. CHP İzmir Gençlik Kolları İl Başkanı Çelik de Kılıç ve yönetimini tebrik ederek görevlerinde başarı diledi.
Yeni başkan Kılıç, törende Dinç’e çiçek vererek çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Kaynak: HABER MERKEZİ