Özlem Çerçioğlu Ankara'da CHP Genel Başkanı Özgür Özel başkanlığında Sosyal Demokrat Belediyecilik Eşgüdüm Konseyi’nin (SODEMBEK) ilk toplantısına katıldı. CHP'li büyükşehir ve 4 ilçe belediye başkanının katılımıyla gerçekleşen toplantıda çeşitli konuların ele alındığı öğrenildi.
  Toplantıda önemli konular görüştüklerini ifade eden Özlem Çerçioğlu, "Cumhuriyet Halk Partili belediyeler olarak her zaman olduğu gibi vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermek için iş birliği içerisinde çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

F03F5670 9209 4E7F B85C 4680Acfcb4E6

GENEL BAŞKAN ÖZEL İLE GÖRÜŞTÜ


Özlem Çerçioğlu Ankara'da CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i; CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer ve Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran ile birlikte ziyaret etti. Başkan Çerçioğlu,  genel başkan Özel'i misafirperverlikleri dolayısıyla teşekkür etti.
  Çerçioğlu son olarak Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Genel Başkanlığına seçilen CHP Osmaniye Milletvekili Asu Kaya’ya, 'hayırlı olsun' ziyareti gerçekleştirdi.

Merhum Başbakan Adnan Menderes, adına açılan müzede anıldı Merhum Başbakan Adnan Menderes, adına açılan müzede anıldı

8F2137C5 Af24 4300 8Aa3 E617Beb60325

Kaynak: HABER MERKEZİ