Nazilli'de çocuk şenliği düzenlenecek, ödüllü yarışmalar yapılacak Nazilli'de çocuk şenliği düzenlenecek, ödüllü yarışmalar yapılacak

Koçarlı Belediye Başkanı Özgür Arıcı, Aydın Büyükşehir Belediyesi ile yaptıkları uyumlu çalışmaya dikkat çekti. Arıcı, merkez ve kırsal ayrımı yapmaksızın tüm mahallelere eşit şekilde hizmet ettiklerinin mesajını verdi.


Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun talimatı ve destekleri ile Büyükşehir Belediyesi ve Koçarlı Belediyesi’nin el ele, hizmeti kentten kırsala ulaştırma mücadelesine son hızı ile devam ettiklerini belirten Arıcı, “Aydın Büyükşehir Belediyemiz ve Koçarlı Belediyemiz el birliği ile halkımıza mahallinde hizmete devam ediyoruz. Kentten kırsala hizmet hamlemiz 52 mahallemizle buluşacak. Kent merkezi için verilen her hizmeti Koçarlı’da 52 mahallemize ulaştırma sözümüzü verdik. Aydın Büyükşehir Belediyemizin öncülüğü ve destekleri ile Koçarlılı hemşerilerimize verdiğimiz sözü tutmaya devam ediyoruz. Halk ister Aydın Büyükşehir ve Koçarlı Belediyesi el birliği ile daha iyisini yapar” ifadelerini kullandı.

Muhabir: EMRAH DİNÇER