Denetimlerde, ekmek ve unlu mamullerin sağlıklı ve hijyenik şartlarda üretildiğini temin etmek amacıyla işletmelerin temizlik standartları, çalışanların kişisel hijyen kurallarına uyumu ve ürünlerin saklama şartları incelendi. Aynı zamanda, satışa sunulan ürünlerin gramaj denetimleri yapılmış ve belirlenen standartlara uygunluğu kontrol edildi. Ekipler, halk sağlığını koruma sorumluluğunun bilinciyle, vatandaşların güvenle tüketebileceği hijyenik ve sağlıklı ürünlerin üretilmesi için denetim çalışmalarının devam edeceğini belirtti.

Bozdoganda Firinlar Denetlendi 879A16C4712Fe32Be796Df2Dea256114

Bozdoganda Firinlar Denetlendi D13Fdefea7791F41D412486Daf473550

Bozdoganda Firinlar Denetlendi 9Fbc2D81B94299A45C575D171Eab648C

Bozdoganda Firinlar Denetlendi 30C95Ae92184Fabf7224F172Bc691F99

Öğrencilerin beresi, hayırseverlerden Öğrencilerin beresi, hayırseverlerden

Kaynak: İHLAS HABER AJANSI