Aydın’da sanal kart ile kolay ve temassız ulaşım Aydın’da sanal kart ile kolay ve temassız ulaşım

Aydın’da üye odaklı çalışmalarını sürdüren Berberler Kuaförler ve Güzellik Salonları Odası, üyelerini ücretsiz fuarlara götürmeye devam ediyor. Bugüne kadar birçok fuara üyelerini götüren Serhan Avşar başkanlığındaki Aydın Berberler Kuaförler ve Güzellik Salonları Odası, bu kez üyelerini Türkiye’nin en büyük ve prestijli fuarı konumundaki Antalya Güzellik Fuarı’na götürdü.

Berberler Ve Kuaforler Odasi Uyelerini Ucretsiz Fuara Goturdu 506230 494C72061851E02500Df0530Caef4Fb4

ÜÇ GÜN SÜRDÜ

22-23-24 Eylül günlerinde düzenlenen fuara Aydın Berberler Kuaförler ve Güzellik Salonları Odası üyeleri yoğun ilgi gösterdi. Başkan Avşar ve yönetim kurulu üyeleri de fuara katılarak üyelerini yine yalnız bırakmadı. Fuarda mesleki alanda yeni gelişmeleri takip etme şansı bulan, firmalarla bire bir görüşme yapan üyeler, fuar ziyaretinden dolayı Başkan Avşar ve yönetimine teşekkür etti. Her yıl olduğu gibi bu yılda da Antalya’da düzenlenen Güzellik Kozmetik Fuarı’na ücretsiz götürdüklerini belirten Başkan Avşar, “Güzellik hizmetleri, saç bakım ve kozmetik alanlarındaki sektör temsilcilerini, yatırımcıları, yenilikleri, gelişen teknolojileri yerinde görebilme imkânını sunan fuar ziyaretine, odamızın Berber Kuaför ve Güzellik Salonları alanında hizmet veren meslek grubu üyelerimiz katıldı. Üyelerimize, sektördeki gelişmeleri takip etme ve sektörleri ile ilgili stant açan firmalarla bire bir görüşme yapma imkânı yakalamasını sağlıyoruz. Üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda, gerçekleştireceğimiz, fuar ziyaretlerimizle, ilgili meslek gruplarımızı fuarlara ücretsiz götürerek, sektörleriyle ilgili bilgi almalarını ve yeni gelişmeleri yerinde takip etmelerini sağlamayı amaçlıyoruz. Diğer meslek grubu üyelerimiz ile de ilgili gerekli çalışmalar içindeyiz.” dedi.

Berberler Ve Kuaforler Odasi Uyelerini Ucretsiz Fuara Goturdu 506230 C063E0665D1B2153D145141842Bbadaf

“GAYEMİZ, YENİLİK YENİLENME”

Avşar, açıklamasını şu sözlerle tamamladı: “Biz değişimi simgeleyerek yola çıkmıştık, değişimde derken gayemiz yenilik, yenilenme, geri kalmama anlamındaydı. Üyelerimizi fuarlara götürürken amacımız turistik bir gezi değil, sektördeki teknolojik gelişmeleri, yeni trend moda ve modelleri, ürünleri, marka ve standları yerinde görerek kendilerini de buna adapte ederek gelişimini öncelemeleridir. Sektörümüzde, dünyada ve ülkemizde yenilik, teknoloji, trend ne varsa paralel olarak, üyelerimiz haberdar olacak, bundan faydalanacak, hemşerilerimize, müşterilerimize, bu yönde hizmet sunacaktır, fuar gezilerimiz bunu amaçlamaktadır. Üyelerimiz burada firmalarla bire bir görüşme yapma imkânı sağlayarak, bütün ayrıntı ve sorulara cevap bulma imkanı bulmaktadır, bu da fuar ziyaretlerinin en işlevsel faydalarından biridir. Fuar ziyaretimizin, bu yıl Ahilik Haftası’na tesadüf etmesiyle, Ahilik geleneğini yaşatan esnafımıza, odamızın bir etkinlik oluşturmasıyla ayrı bir anlamı da olmuştur. Bu vesileyle tüm esnaf ve sanatkarımızın Ahilik Haftası’nı kutluyor, bütün esnafımıza, hayırlı işler ve çalışma hayatlarında başarılar diliyorum.”

Berberler Ve Kuaforler Odasi Uyelerini Ucretsiz Fuara Goturdu 506230 Fd4A5B6C3684E36B6E807E520Fdab558

Kaynak: HABER MERKEZİ