Kuşadası için geri sayım başladı Kuşadası için geri sayım başladı

Avukat Behçet Alp'in kendi sosyal medya hesabında yaptığı paylaşım şu şekilde gündeme geldi;

'DEVLET, Kuşadası’ndaki rant ve rüşvet çarkına neden sessiz kalmaktadır. Önceki İçişleri Bakanı bir TV kanalında canlı yayında Kuşadası’ndaki yolsuzlukları dile getirmesine rağmen sonra neden olan bitene sessiz kalmıştır. Kuşadası, suç işleme oranının en yüksek olduğu ilçeler arasındadır. Uyuşturucu kullanımında çok ciddi bir artış vardır. Elini kolunu sallayan beline silahını takıp sağa sola ateş etmektedir. Kimsenin can güvenliği kalmamıştır. Kuşadası’nın meydanları gözler önünde birilerine peşkeş çekilirken kimse sesini çıkartmamaktadır. Toplum yozlaşmış, sus payını alan bana dokunmayan yılan bin yaşasın zihniyetiyle şakşakçılık yapmaktadır. Kuşadası’nın bu hale gelmesinin ilk sorumluları şahsi menfaatleri için olan bitene göz yuman, yalakalıkta yarışan Kuşadalılardır. Birileri Kuşadası’nı rant uğruna talan ederken, hırsızlık, yolsuzluk, rüşvet sokaktaki çocuğun ağzına düşmüşken Devlet ne yapmaktadır?

Belediye Başkanının başını çektiği trol çetesi, muhalefeti susturmak, gerçekleri dile getirenleri sindirmek için organize bir şekilde çalışmakta, iftira kumpasları hazırlamaktadır. Toplum ekonomik sorunlardan dolayı sinmiş olan biteni görmesine, bilmesine rağmen bu örgütlü yapı karşında ağzını açamamaktadır. Çetenin Aydın İl Geneline yayılan basın tetikçilerinin finansman kaynağı kimden, ne şekilde sağlanmaktadır. Taşeron firmalar bu işin neresindedir, bu finansmanı başka kimler ve ne karşılığında sağlamaktadır? Belediye Başkanı Kuşadası’nda huzur bırakmamıştır. Kuşadası tarihinin en karalık dönemini yaşamaktadır.

Devlet ve sorumlular neden görevlerinin gereğini yapmamaktadır! Olan bitene neden seyirci kalınmaktadır! Kuşadası’nda DEVLETİ arıyoruz. DEVLET görevini yapmazsa herkes kendi adaletini sağlar. Bu gidişat iyi değildir ve sonu tehlikelidir. Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Görevini layıkı ile yapan vatansever kolluk görevlileri, yargı mensupları ve diğer yetkililerin başımızın üstünde yeri vardır.

Muhabir: AYLİN ESER