Söke’de Gaziler Günü’nde pilav hayrı Söke’de Gaziler Günü’nde pilav hayrı

Bozdoğan Belediye Başkanı Mustafa Galip Özel’in, göreve geldiği günden itibaren 100 günlük icraatını paylaştığı videoyla ilgili paylaşım yapan AK Parti İlçe Başkanı Nedim Aktaş'a başkan Özel’den sert bir yanıt geldi.

İlçe başkanı Aktaş’ın yapmış olduğu paylaşıma istinaden açıklamalarda bulunan başkan Özel, adeta ateş püskürdü. Başkan Özel yaptığı açıklamada, Aktaş’ın İş- Kur üzerinden hükümet konağına alınan işçileri kendi işçileri gibi kullandığını belirterek “İktidar Partisinin Bozdoğan ilçe başkanı Sayın Nedim Aktaş’ın dişimizi tırnağımıza katarak ekip arkadaşlarımla birlikte ilk 100 günde neler yaptığımıza dair halkımızı bilgilendirdiğimiz video hakkında kendince yaptığı açılmaya karşılık tarafıma cevap verme hakkı doğmuştur. Öncelikle sayın başkanın bilmesini isterim ki yapmış olduğumuz Kireçleme, Boyama, Sinek ve Lavra ile mücadelemiz vatandaşlarımız tarafından taktirle karşılanmaktadır. Ben kendisine sormak istiyorum; İş Kur üzerinden hükümet konağında çalıştırılmak üzere dönemsel olarak işe alınan işçi kardeşlerimizi kendi personeliymiş, kendisine bağlıymış gibi lanse eden sayın başkan, hükümet konağı bahçesinde kurumuş ot ve ağaçları neden görmedin? Görmeyi bırak haberin dahi olmadı. Sözüm ona hükümet partisi olarak kendi sorumluluk alanında, bana bağlı dediğin işçiler dediğin kardeşlerimizin çalışma sahasında olan yeri Bozdoğan Belediyesi olarak gelip biz temizledik öncelikle bundan bir haberin olsun.” ifadelerini kullandı.

Ak Partili Aktasa Karsi Sessiz Kalmadi Baskan Ozel Siz Hukumet Degil Misiniz Neden Yapamiyorsunuz 491891 Eb34Cd749D34Ab3Df116355B51F8F7Df

“TÜM PROJELERİ YAPACAĞIM”

Başkan Özel açıklamasının devamında tüm projelerin eksiksiz olarak gerçekleşeceğini dile getirirken, “Değerli Bozdoğanlıların içi rahat olsun ki biz söz verdiğimiz her şeyin arkasındayız ve üstüne basa basa belirtiyorum ki yapacağız. Sayın başkan, Drag pistini sormuşsun, çok güzel. Aynı projeyi bizden gördünüz, sahiplendiniz koşa koşa Ankara’ya gittiniz. Elinizde proje bile olmadan paylaşımlar yaptınız eliniz boş döndünüz. Tamam sahiplendiniz, güzel. Madem drag pisti projeniz vardı neden eliniz boş döndünüz? Siz hükümet değil misiniz? Neden yapamıyorsunuz? Vatandaşlarımızın içi rahat olsun projemiz de tam, bağlantılarımız da tam. O drag pistini açacağım “ dedi.

Ak Partili Aktasa Karsi Sessiz Kalmadi Baskan Ozel Siz Hukumet Degil Misiniz Neden Yapamiyorsunuz 491891 C6811E244E5E5Ff6C6B0C2925Ebd3348

“BİZ HALKIN YANINDAYIZ, SEN NEREDESİN BAŞKAN?”

Gerçekleşen hizmetlerden vatandaşın memun olduğunu söyleyen Bozdoğan Belediye Başkanı M. Galip Özel, ilçe başkanı Aktaş’ın durumlardan bir haber olduğunu belirtti. Özel, “Bizler halkın talep ve istekleri doğrultusunda Kireçleme, ilaçlama gibi ilçemiz genelindeki haşere sorununu büyük bir derecede bitirdik. Vatandaşımız da bu durumdan çok memnun. Bunu sayın başkan da çok iyi biliyor. Biz hep halkın yanındayız, halkla beraberiz sen neredesin başkan?” şeklinde konuşmasına devam etti.

Ak Partili Aktasa Karsi Sessiz Kalmadi Baskan Ozel Siz Hukumet Degil Misiniz Neden Yapamiyorsunuz 491891 483Ed99Db77A059Cf93B7A2C2E0Cf85F

“UĞRATTIKLARI ZARARI AÇIKLAYACAĞIM”

Belediyeye ait su fabrikası ve Boz Bel firmasında uğrattıkları zararı ve su fabrikası müdürünün neler bıraktığını gerçekleştireceği toplantıda açıklayacağını dile getiren başkan Özel, “Vatandaşlarımızın içi rahat olsun Şehir içi ringi de yapacağım, drag pistini de yapacağım, halk toplantısını da yapacağım, bizim gız kafeyi de yapacağım. Ancak Su fabrikasındaki giden müdürün bıraktığı mirası, Doğan Bel firmamızdaki dönen oyunları ve bunun gibi belediye kaynaklarının sömürüldüğü her bilgiyi düzenleyeceğimiz toplantıda birer birer de anlatacağım. Bugüne kadar ilçe başkanlığı döneminde her şeyden bir habermiş gibi yaşayan sayın başkan bakalım o zaman ne gibi cevaplar verecek. Göreve geldiğim günden beri yapamadıkları ne varsa yaptım. Sormak istiyorum ilçe başkanlığı döneminde Bozdoğan için ne yaptın? Ne gibi fedakarlıkların oldu? Bizim göremediğimiz projeler neler çıksın açıklasın” dedi.

Ak Partili Aktasa Karsi Sessiz Kalmadi Baskan Ozel Siz Hukumet Degil Misiniz Neden Yapamiyorsunuz 491891 5C40C41E102794Ac141771E855889Aff

“MUSTAFA GALİP ÖZEL OLARAK ÇÖZDÜM”

Aktaş’ın göreve geldiği günden beri hiçbir şeyin farkında olmadığını ekleyen Başkan Özel, “Göreve geldiğin iki yıldır kurbanlıkların ve vatandaşların güneşin altında rezil edildiğinin farkında olmayı bırak, bilgisinde bile değildin. Biz ne yaptık? Hem vatandaşlarımızı hem de kurbanlıkları ağaçlar altında hijyenik ve serin bir yerde durması için kurbanlık pazarının yerini değiştirdik. Öyle güzel tepkiler aldık ki iktidar partisinin ilçe başkanı olarak senin çözemediğin işi de ben Bozdoğan Belediye Başkanı Mustafa Galip Özel olarak çözdüm.” İfadelerini kullandı.

“HAVUZA NE KATKIN OLDU?”

Gençlik Spor Bakanlığı tarafından Bozdoğan’da yapılan yarı olimpik yüzme havuzu için teşekkür eden Başkan Özel, Aktaş’a ne gibi bir katkısı olduğu yönünde sorular yönelterek, “Göreve geldiğim günden beri yapamadıkları ne varsa yaptım. Sormak istiyorum ilçe başkanlığı döneminde Bozdoğan için ne yaptın? Ne gibi fedakarlıkların oldu? Bizim göremediğimiz projeler neler çıksın açıklasın. Çok güzel Gençlik Spor Bakanlığımız ilçemize yarı olimpik yüzme havuzunu kazandırdı, çocuklarımız ve vatandaşlarımız yararlanıyor. Bakanlığımıza bu yatırımdan dolayı teşekkür ediyorum. Peki Nedim başkan halkın vergisiyle yapılan projede senin ne gibi bir katkın oldu? Reklamını yapmak dışında ne gibi bir girişimin oldu? Halkın vergisi ile yapılan yerde çatısını ve reklamını yaptığın yerin eksikliklerini biliyorsun neden açıklamıyorsun? Biz de bunun takipçisiyiz. Hükümet konağı bahçesindeki ağaçları nasıl gelip suladıysak onları da takip edeceğiz “ dedi.

“YAPTIĞIN İŞLERİN HESABINI VER”

Belediye yönetimi kendilerindeyken yaptığı işlerinin hesabını vermesini isteyen Başkan Özel açıklamasını şu cümlelerle sonlandırdı;
“Bizim hizmetlerimize söyleyecek sözlerin var güzel. Kemer barajımızın yanındaki dönemin yönetimiyle yaptırılan restoranın çatısı akıyor Nedim başkan. Öncelikle seni yapmış olduğun çatıyı tamir etmeye davet ediyorum. Kendi yaptığın işle ilgili çık millete hesap ver. Eski sinemamızın karşısında belediyeye ait olmayan alanın bir aracı şahıs ile yaptığın çelik çatıdan ne gibi bir kazancın oldu çık vatandaşa hesap ver. Bizim alnımız ak, yüzümüz pek. Göreve geldiğimiz ilk 100 günde vatandaşımızın desteği, Aydın Büyükşehir Başkanımız Sn. Özlem Çerçioğlu’nun desteği ve çalışma arkadaşlarımızla sizin 5 sene de yapamadığınız hizmetleri gerçekleştirdik. Sen ne yaptın Nedim başkan? Çık açıkla. Kamuoyunun takdirine saygıyla sunuyorum.”

Kaynak: HABER MERKEZİ