Söke Demirciler Odası'nın düzenlediği aşure ve pilav hayrına katılan AYESOB Başkanı Muhammet Ali Künkcü, burada esnafın sorunlarını dinledi. Ziyaretler kapsamında, Söke Sanayi Sitesi Başkanı Suat Artan ve Söke Lokantacılar Odası Başkanı Bülent Usta ile de bir araya geldi. Künkcü'nün Söke ziyaretleri, esnaf ve sanatkarlar arasında olumlu karşılandı. Esnafın sorunlarına duyarlılık gösteren Künkcü, birlik olarak esnafın yanında olmaya devam edeceklerini vurguladı.

Baskan Kunkcu Soke Esnafiyla Bulustu 491792 5119290369Ee2B6Ee0Aab6Dd3967C23B

“ESNAFIMIZIN REFAHI HEPİMİZİN REFAHIDIR”

Söke’de esnaf ve sanatkarlarla bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Başkan Künkcü, "Söke ilçemizde, esnaf ve sanatkarlarımızla bir araya gelerek onların taleplerini ve sorunlarını dinledik. Söke Demirciler Odası'nın düzenlediği aşure ve pilav hayrına katılmak, esnafımızla kaynaşmak ve bu güzel etkinlikte birlikte olmak bizler için önemliydi. Esnafımız, toplumun ve ekonominin bel kemiğidir. Onların refahı, hepimizin refahıdır. Söke Sanayi Sitesi ve diğer esnaf odalarımızın temsilcileriyle yaptığımız görüşmelerde, esnafımızın karşılaştığı zorlukları yerinde görme fırsatımız oldu. Bu sorunları çözmek ve esnafımızın daha iyi koşullarda çalışabilmesini sağlamak için Birlik olarak elimizden geleni yapacağız. Birlik ve beraberlik içinde olmanın, sorunların çözümünde ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Söke'deki esnaf ve sanatkarlarımızın yanındayız ve esnaflarımız için çalışmaya devam edeceğiz. Ziyaretimiz sırasında bize gösterilen misafirperverlikten dolayı tüm esnafımıza teşekkür ediyorum. İlçelerimize bu tür ziyaretleri yapmaya, esnaf ve sanatkarlarımızla bir arada olmaya devam edeceğiz” dedi.

Baskan Kunkcu Soke Esnafiyla Bulustu 491792 2F24A1A7De326D66D63159C5530Eff7E

Nazilli’deki alt geçidin çilesi bitmiyor! Esnafın ve vatandaşın canına tak etti... Nazilli’deki alt geçidin çilesi bitmiyor! Esnafın ve vatandaşın canına tak etti...

Baskan Kunkcu Soke Esnafiyla Bulustu 491792 7005E640E77987Ca9D17708D27Bce19F

Kaynak: HABER BÜLTENİ