13 meslek grubunda, toplam 750 üyesi bulunan Aydın Elektrik Elektronik ve Fotoğrafçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nda Başkan Muhsin İnce, oda üyesi esnafların yararına bir adım daha attı. Aydın’ın Germencik ilçesinde faaliyet gösteren Elitium Termal Otel’i ziyaret ederek, otel işletmecisi Ali İhsan Durmaz ile bir araya gelen Başkan İnce, otel hakkında Durmaz’dan bilgi aldı. İnce, Durmaz ile indirim için anlaşarak, protokole imza attı. İmzalanan protokole göre oda üyeleri; zengin mineralli termal suyu ile birçok sağlık sorununa şifa olan, spa ve masaj imkanı sunan 130 odalı Elitium Termal Otel’in konaklama ve diğer hizmetlerinden yüzde 30 indirimli olarak yararlanma hakkına kavuştu.

A 503486 19262Ada631A16Bf00Ca4509Fbecb5E1

Protokolün hem Elitium Termal Otel'e, hem de oda üyelerine hayırlı ve uğurlu olmasını dileyen Başkan İnce, "Odamızın 13 farklı meslekte, toplam 750 üyesi var. Bizim görevimiz, üyelerimize en iyi şekilde hizmet edip, katkı sunmaktır. Bu anlamda Elitium Termal Otel ile güzel bir protokolü imza attık. Üyelerimiz, Aydın’ımızın önemli bir değeri olan bu otelimizin hizmetlerinden indirimli olarak faydalanacak. Hayırlı, uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.

Aydem duyurdu: Aydın'da 5 ilçede elektrik kesilecek Aydem duyurdu: Aydın'da 5 ilçede elektrik kesilecek

Elitium Termal Otel işletmecisi Ali İhsan Durmaz da, otelde Aydın Elektrik Elektronik ve Fotoğrafçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyelerini ağırlamaktan onur ve gurur duyacaklarını belirterek, protokol için Başkan İnce ve yönetimine teşekkür etti.

Muhabir: EMRAH DİNÇER