Aydın Valisi Canbolat, Ayşenur ailesine taziye ziyaretinde bulundu Aydın Valisi Canbolat, Ayşenur ailesine taziye ziyaretinde bulundu

Yemekte Başkan Yardımcıları Yağız Pullukcu ve Vural Tosun, meclis üyesi Reşit Ünalkızılrmak, Muhtarlar Müdürü Velittin Tekeli de bulundu. Bugüne kadar zaman zaman mahalleleri ziyaret ettiğini, sorun ve talepleri yerinde tespit etmeye çalıştığını belirten Başkan Arıkan, Ekim ayından itibaren ziyaretleri daha da yoğunlaştıracağını söyledi.

Screenshot 4-16

Screenshot 3-24

“ÖNEMLİ OLAN HALKIMIZA HİZMET ETMEK”


“Siz mutluysanız, bizde mutluyuz. Siz varsınız biz de varız.” diyen Söke Belediye Başkanı Dr. Mustafa İberya Arıkan, “Ülke zor günler gördü, bugünde böylesi zor bir dönemden geçiyoruz. Tıpkı bundan 102 yıl önce olduğu gibi, bu zor günler elbette aşılacak.
Söke'de birbirini en iyi anlayacak bizleriz. Eksiklerimizi, tamamlanmayanların neden tamamlanmadığını anlayacak ve sorgulayacak bizleriz. Önemli olan birbirimizi sevmek değer vermek. Önemli olan el birliği ile halkımıza hizmet etmek. Hepimiz bu memleketi seviyoruz" ifadelerine yer verdi. Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Çıtak kendilerine her zaman destek veren Söke Belediye Başkanı Dr. Mustafa İberya Arıkan'a teşekkür etti. Çıtak, Başkan Arıkan'ın talepleri üzerine derneklerinin önemli ihtiyaçları olan bilgisayar ve sekreter görevlisi gibi taleplerini karşıladığını söyledi.

Screenshot 1-23

Kaynak: HABER MERKEZİ