Bakan Yerlikaya: Narin cinayeti çok geçmeden açıklığa kavuşacak Bakan Yerlikaya: Narin cinayeti çok geçmeden açıklığa kavuşacak

Bakan Ali Yerlikaya, yarın Aydın’da düzenlenecek Türkiye Buluşmaları’ etkinliklerine katılacak. Bakan Yerlikaya, program kapsamında esnaf ve şehit ailesi ziyaretlerinde bulunarak gündemi değerlendirecek.

Bakan Yerlikaya, yarın ilk olarak AK Parti İl Başkanlığı’nca düzenlenecek ‘Türkiye Buluşmaları Programı’na katılacak. Daha sonra Aydın Valiliğine geçecek olan Bakan Yerlikaya, burada basın toplantısı düzenleyecek Yerlikaya, ardından il merkezi ve ilçelerde ziyaretler gerçekleştirip esnaf ve vatandaşlarla buluşacak. Bakan Yerlikaya, Aydın’daki programını şehit ailesi ziyaretiyle tamamlayacak.

Pixelcut Export-1

17 İLÇEDE PROGRAM YAPILACAK

AK Parti İl Başkanı Gökhan Ökten, Bakan Yerlikaya’yı Aydın’da ağırlayacaklarını belirterek, “Türkiye Buluşmaları kapsamında 17 ilçemizde çeşitli programlar yapılacak. Bakanımız Ali Yerlikaya da bu programlara katılacak. İl Milletvekillerimiz ile birlikte diğer illerden gelen milletvekilleri de bu program kapsamında esnaf ve vatandaşlarla buluşacak. AK Parti olarak her zaman vatandaşla iç içeyiz” dedi.

Muhabir: KAZIM YÖRÜKÇE