Kuşadası Belediyesi’nin temizlik mesaisi hız kesmeden devam ediyor Kuşadası Belediyesi’nin temizlik mesaisi hız kesmeden devam ediyor

Bakan Yardımcısı Hasan Suver’i ziyarette bulunan heyette AK Parti Aydın Milletvekilleri Mustafa Savaş ve Ömer Özmen, İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, İlçe Başkanı Mehmet Yüzbaşıoğlu ve Belediye Başkan Yardımcısı Metin Korucu yer aldı. AK Parti Aydın heyeti, ziyarette Aydın’da yapımı devam eden ve planlanan projeler hakkında istişarelerde bulundu.
İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, ziyarette ilçede hayata geçirilecek projeler hakkında detaylı bilgiler sundu. Özellikle İncirliova’nın altyapı ve çevre düzenlemesi konularında yapılan çalışmaların yanı sıra, gelecek dönem için planlanan projeler üzerinde duran Kaya, ilçenin modernleşmesi ve yaşam kalitesinin artırılması adına belediye olarak yoğun çaba sarf ettiklerini belirtti.

Bakan Yardimcisi Suverden Incirliovaya Destek Sozu 488011 Ff2Dd21A347Ad0D56D74A7291Fed2Db0

"DESTEK VERMEYE HAZIRIZ"

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Hasan Suver, projelerin ilçenin geleceği için önemini vurguladı. Bakanlık olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını kaydeden Suver, çevre dostu ve sürdürülebilir projelerin hayata geçirilmesinin, hem ilçe hem de ülke genelinde çevresel farkındalığın artırılması açısından büyük önem taşıdığını belirtti. AK Parti Aydın Milletvekilleri Mustafa Savaş ve Ömer Özmen de Bakın Yardımcısı Hasan Suver’e kentin taleplerini ilettiklerini ve olumlu bir görüşme olduğunu ifade etti.
 

Kaynak: HABER MERKEZİ