“KIZIMA 7 AY ÖMÜR BİÇİLMİŞTİ”
Sağlığına kavuşması için çocuğunu Ankara, Denizli, İstanbul ve İzmir'de çeşitli hastanelere götürdüğünü ama şimdiye kadar bir çare bulamadığını belirten baba Mahmut Azun, "İlk tümör teşhisi konulduğunda kızıma 7 ay ömür biçildi. Ama kızım 17 aydır hayatta. Biz, bir doktorun çıkıp ‘ben kızınızı kurtarırım’ demesini umutla bekliyoruz" dedi.
“DAYANAMIYORUM”
Anne Nazan Azun da, çocuğunun gözünün önünde eridiğini ifade ederek, "Kızım, eskiden normal bir çocuktu. Hastalığından dolayı gözümün önünde erimesine bir anne olarak dayanamıyorum. Sağlığına kavuşup eksiden olduğu gibi yine konuşup oynamasını istiyorum" diye konuştu.
AK PARTİ’DEN TEKERLEKLİ SANDALYE
Öte yandan Azun ailesinin, yürüyemez hale gelen kızları Yağmur Ekin Azun’u dışarıya çıkarmak için
AK Parti İncirliova İlçe Teşkilatı’ndan tekerlekli sandalye talep etti. Talebe duyarsız kalmayan İlçe Başkanı Hüseyin Celbek ve yönetimi, meclis üyeleri ile birlikte temin ettikleri tekerlekli sandalyeyi evinde ziyaret ettikleri Azun’a hediye etti.