Yeni sezonda tek grup halinde oynanması planlanan Aydın Süper Amatör Lig, 2-3 Kasım’da yapılacak maçlarla başlayacak. Aydınspor, sezonun ilk maçında Efeler Ovaeymirspor ile karşılaşacak. Bölgesel Amatör Lig’e çıkmayı hedefleyen Aydınspor, Ovaeymirspor maçı hazırlıklarına, Adnan Menderes Stadı, Aydın 1 Nolu Yan Saha’da yaptığı antrenmanla devam etti. Antrenör Ali Türkel’in gözetiminde çalışan siyah-beyazlı oyuncuları, Kulüp Başkanı Erhan Özlüer ve yönetimi ziyaret etti. Başkan Özlüer, takıma baklava ikram edip, ligde başarılar diledi.

Germencikspor’dan mesaj: “Geliyor gelmekte olan” Germencikspor’dan mesaj: “Geliyor gelmekte olan”

Aydinsporda Hedef Bal Kulup Yonetiminden Takima Baklava Ikrami 515648 28Cc7D965Fdf6F5Dfa158B4F6Fb4555E

“BAL’A ÇIKACAĞIZ”

Şampiyonluk hedeflerine, sezon sonunda ulaşacaklarını belirten Özlüer, “Yeni sezon hazırlıkları kapsamında teknik heyet de dahil olmak üzere bütün takımı yeniledik. Bunu, hiç kimseden maddi destek almadan yaptık. Biz yönetim olarak, elimizden geleni yaptık. Bundan sonrası saha içinde futbolculara, saha dışında da taraftarlarımıza kalıyor. Sezon sonunda Aydınspor’un şampiyon olup, Bölgesel Amatör Lig’e yükseleceğine yürekten inanıyoruz” dedi.

Aydinsporda Hedef Bal Kulup Yonetiminden Takima Baklava Ikrami 515648 4371Cba2E1C97761B56E3Dd2177B9A6C

AYDIN KAMUOYUNDAN DESTEK

Uzun zaman sonra, ilk defa Aydın kamuoyunun desteğini aldıklarını dile getiren Başkan Özlüer, “Daha önce sorun yaşadığımız kurumların, desteğini de almış bulunmaktayız. Aydınspor, Aydın’ın takımıdır ve 17 ilçeyi temsil ediyor. Gideceği her ilçede de çiçeklerle karşılanacaktır” ifadelerini kullandı. Türkel ve oyuncular da ziyareti ve desteği için Başkan Özlüer ve yönetimine teşekkür etti.

Muhabir: EMRAH DİNÇER