Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Aydınfest Gençlik Festivali’nde ertelenen etkinliklerin tarihleri belli oldu. Hakkari’de görevi başında şehit düşen Aydınlı Piyade Sözleşmeli Er Yusuf Sait Ünlü’nün acı haberi, kentte derin üzüntü yaratmıştı. Şehadet haberinin ardından Efeler ilçesindeki Tekstil Park’ta düzenlenen festivalin üçüncü ve dördüncü gün etkinlikleri iptal edilmişti.

6 KASIM’DA FATMA TURGUT SAHNEDE
Belediyenin duyurduğu yeni programa göre festival heyecanı 6 Kasım Cuma günü yeniden başlayacak. Günün ilk konserinde saat 19.00’da Afra sahne alacak. Saat 20.30’da Ankara Echoes müzikseverlerle buluşurken, gecenin finalini saat 22.15’te Fatma Turgut yapacak.
7 KASIM’DA GAZAPİZM COŞKUSU
Aydınfest’in ikinci gününde de müzik ve eğlence hız kesmeyecek. 7 Kasım Cumartesi günü saat 17.30’da Color Party ile başlayacak etkinlikler, saat 19.00’da Mela Bedel konseriyle devam edecek.
Saat 20.30’da Manuş Baba sahneye çıkacak. Gecenin en çok beklenen performanslarından biri ise saat 22.15’te Gazapizm’den gelecek.
Aydın Büyükşehir Belediyesi, tüm Aydınlıları Tekstil Park’ta düzenlenecek festival etkinliklerine davet etti. 6 ve 7 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek konser ve etkinliklerin saat 17.00 ile 00.00 arasında yapılacağı, vatandaşların festivale ücretsiz katılabileceği bildirildi.




