Hacıfeyzullah Mahallesi Tepe Sokak üzerinde yaşanan olayda, daha önceden de birçok kez tartışıp ayrılan ve tekrar barışan Nebahat Yükçü ve eşi Eren Dildöken arasında evlilik yüzünden tartışma çıktı. Bir süre önce boşandığı eşiyle tekrar evlenmek isteyen Eren Dildöken'in bu teklifine genç kadın kabul etmedi. Tartışmanın büyümesi sonrası Dildöken, evi terk etmek isteyen Nebahat Yükçü'yü pompalı tüfekle göğsünden vurdu. Genç kadın aldığı yara ile olay yerinde can verirken, öfkeli eski koca olay yerinden firar etti.

Eski Es Kurbani Olmustu Cinayetin Detaylari Belli Oldu Eski Esinin Barisma Teklifini Kabul Etmemis 500768 Cb7C73C91Ad9Cd05Eaaa6Da91Efdda36

İşçi servisiyle kamyonet çarpıştı: 1 ölü, 5 yaralı İşçi servisiyle kamyonet çarpıştı: 1 ölü, 5 yaralı

DAĞDA SAKLANACAKTI

Eşi Nebahat Dildöken'i yaşanan tartışma sonrası silahla vuran Eren Dildöken olay yerinden kaçmıştı. Polis ekipleri şüpheliyi bulmak için çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar sonrasında Kuşadası İlçe Emniyet Amirliği ekipleri kısa süre içerisinde Eren Dildöken'i Ege Mahallesi'nde dağlık alana kaçmaya çalışırken yakaladı. Eski eşi Nebahat Yükçü'yü pompalı tüfekle öldüren ve adliyeye sevk edilen Eren Dildöken, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Söke Cezaevi'ne gönderildi.

Eski Es Kurbani Olmustu Cinayetin Detaylari Belli Oldu Eski Esinin Barisma Teklifini Kabul Etmemis 500768 C99619E1C689222Eb765581E7865Ad9C

SIĞINMA EVİNİ KABUL ETMEDİ

Vücuduna isabet eden kurşunlarla hayatını kaybeden Nebahat Yükçü'nün iddiaya göre birkaç kez şiddet gördüğü gerekçesi ile eşinden birçok kez şikayetçi oldu. Ancak genç kadın her seferinde şikayetlerinden vazgeçti. Bu durum karşısında sosyal hizmetler görevlilerinin kendisine sunduğu kadın sığınma evi seçeneğini ise kabul etmediği ve iş bulup çalışacağım dediği de öğrenildi. Eski eş kurbanı olan Nebahat Yükçü, Kuşadası Hanım Camii'ndeki cenaze namazının ardından gözyaşlarıyla ilçe mezarlığına defnedildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ