AK Parti Aydın Milletvekilleri Mustafa Savaş, Seda Sarıbaş ve Ömer Özmen, İl Başkanı Gökhan Ökten, Efeler İlçe Başkanı Oğuz Kendirlioğlu, Kadın Kolları İl Başkanı Ebru Alp Kayır, Gençlik Kolları İl Başkanı Ozan Ancın ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet, İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici’yi ziyaret etti. Ziyaret kapsamında Aydın’ın eğitim durumu masaya yatırılırken milletvekilleri yeni eğitim öğretim yılının eğitim camiası, öğrenci ve ailelere hayırlı olmasını diledi.

I M G 20240903 W A0073

‘TÜRKİYE YÜZYILI MAARİF MODELİ’ GÖRÜŞÜLDÜ

Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Milletvekili Ömer Özmen şu ifadelere yer verdi: “İl Başkanımız, Milletvekillerimiz, ilçe başkanımız, Kadın Kolları başkanımız, Gençlik Kolları başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte; Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü’müzü ziyaret ettik. Ziyaretimizde İl Müdürümüz Süleyman Ekici ve kurum yöneticilerimiz ile 2024-2025 eğitim öğretim yılı hazırlıkları, bu yıl uygulanacak olan ‘Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli’, şehrimizde okullarımızın durumu, devam eden ve planlanan çalışmalar hakkında kapsamlı değerlendirmelerde bulunduk. Yeni Eğitim Öğretim Yılının, tüm eğitim camiamıza, öğrencilerimize ve ailelerine hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

I M G 20240903 W A0074

I M G 20240903 W A0071

I M G 20240903 W A0072

Koçarlı’daki okulun İklim Değişikliğinde Yeşil Hesaplamalar Projesi ilgi gördü Koçarlı’daki okulun İklim Değişikliğinde Yeşil Hesaplamalar Projesi ilgi gördü

Kaynak: HABER MERKEZİ