Aydın Ticaret Borsası personeli, iş süreçlerinde kalite ve verimliliği artırmak amacıyla düzenlenen "Sürekli İyileştirme (Kaizen) Eğitimi’nde, Eğitmen Mehmet Geçgel, iş akışlarını optimize etme teknikleri, Kaizen felsefesinin temel prensipleri ve bu prensipler doğrultusunda şekillenen iyileştirme süreçleri hakkında Aydın Ticaret Borsası personelini bilgilendirdi.

Nazilli’deki alt geçidin çilesi bitmiyor! Esnafın ve vatandaşın canına tak etti... Nazilli’deki alt geçidin çilesi bitmiyor! Esnafın ve vatandaşın canına tak etti...

Aydin Ticaret Borsasindan Personeline Egitim 503850 36591099F7F6Ab5Aedc2545C4C5Cb42E

EKİP ROLLERİNE DİKKAT ÇEKİLDİ

Aydın Ticaret Borsası personeline örnek bir vaka üzerinde süreç analizi ve sorun giderme tekniklerini aktaran Eğitmen Mehmet Geçgel, Kaizen’de balık kılçığı diyagramı, 5 neden analizi ve Pareto tekniği gibi sürekli iyileştirme araçlarını uygulamalı olarak Aydın Ticaret Borsası personeline anlattı. Eğitimde, Kaizen faaliyetlerindeki ekip rollerine dikkat çekilerek, Aydın Ticaret Borsası personellerinin kapsayıcı ve katılımcı bir yaklaşımla nasıl etkili iyileştirme yapabilecekleri örnek videolarla desteklendi.

Aydin Ticaret Borsasindan Personeline Egitim 503850 2A2E4069B395F1Ac682B3D69B1C7B7E3 (1)

“İYİLEŞME KÜLTÜRÜNÜ PEKİŞTİRECEK”

Eğitim sonrasında değerlendirmelerde bulunan Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, Aydın Ticaret Borsası’nın üstlendiği vizyon ve ortaya koymuş olduğu hedefler ışığında üye memnuniyeti esaslı çalışmalarına devam ettiğini ve bu çerçevede üyelerine daha iyi hizmet sunabilmek adına kurum içi eğitimlere önem verdiklerini ifade etti. Çondur, “Kaizen felsefesini iş süreçlerimize entegre etmek, yalnızca verimliliğimizi artırmakla kalmayacak, aynı zamanda sürekli iyileşme kültürünü kurumumuzda daha da pekiştirecektir. Bu vesileyle, eğitimi gerçekleştiren Eğitmen Mehmet Geçgel’e ve eğitime katılan tüm personelimize teşekkür ederim.” dedi.

Kaynak: HABER BÜLTENİ