Geçen sezon elde edilen şampiyonlukta önemli pay sahibi olan antrenör Hakan Okut ile devam etme kararı alan Aydın Büyükşehir Belediyespor, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarında da gaza bastı. Kulüp, altyapıdan ve geçen sezon şampiyonluk yaşayan kadrodan 13 oyuncuyla yeniden anlaşırken, dış transferde ise 9 oyuncuyu kadrosuna kattı.

Dış transfer çalışmalarında tecrübeli ve gelecek vaat eden oyunculara yönelen kulüp, Mert Tibet Aydoğdu, Erdi Bakırcı, Gürcan Gözüm, Fatih Üge, Mustafa Sarıgözoğlu, Serkan Güler, Onur Yeniçulha, Ata Berk Karababa ve Yakup Emre Bakkal ile anlaşma sağladı.

İLK ANTRENMAN YAPILDI
Antrenör Hakan Okut’un raporu ve talepleri doğrultusunda kadro planlamasını yapan Aydın Büyükşehir Belediyespor, yeni sezonun ilk antrenmanını Yörük Ali Efe Tesisleri’nde gerçekleştirdi. Teknik heyetin programı doğrultusunda çalışan takım, Aydın’ı PGL’de en iyi şekilde temsil etmek ve yeni sezonda başarılı bir performans ortaya koymak üzere çalışmalarına başladı.






