Aydın Berberler Kuaförler ve Güzellik Salonları Odası, üyelerini ücretsiz olarak İzmir Kozmetik Güzellik Estetik Kuaför ve Berber Fuarı’na götürecek. Fuarda onur konuğu olacak olan Oda Başkanı Serhan Avşar, tüm üyelerini fuara davet etti.
Aydın’da başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken Serhan Avşar başkanlığındaki Aydın Berberler Kuaförler ve Güzellik Salonları Odası, üyelerini bir fuara daha götürecek. Görev süresi boyunca birçok fuar organizasyonu düzenleyerek üyelerine önemli bir değer katan Başkan Avşar sayesinde oda üyeleri, 27 Ekim Pazar günü düzenlenecek olan İzmir Kozmetik Güzellik Estetik Kuaför ve Berber Fuarı’nda da yerini alacak.

“GÖREVİMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Aydın Berberler Kuaförler ve Güzellik Salonları Odası Başkanı Serhan Avşar, fuarda onur konuğu olarak yer alacak. Tüm üyelerini fuara davet eden Başkan Avşar, “27 Ekim 2024 Pazar günü, odamız, üyelerimizi, ücretsiz olarak, organize ettiği otobüslerle, İzmir Kozmetik Güzellik Estetik Kuaför ve Berber Fuarına götürüyor. Üyelerimizin meslekî faaliyetlerini kolaylaştırmak, mesleğinde gelişmesini sağlamak, başlıca görevimiz ve biz görevimizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Fuara katılmak isteyen kıymetli üyelerimiz, odamızla iletişime geçerek isimlerinizi yazdırabilirsiniz. Üyelerimiz için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

2024 yılında 9 bin 690 uzman erbaş alımı yapılacak; başvuru şartları ve süreci nedir? 2024 yılında 9 bin 690 uzman erbaş alımı yapılacak; başvuru şartları ve süreci nedir?

Aydin Berberler Odasi Uyelerini Bir Fuara Daha Goturuyor 509906 31Ea35505F1339B1Dea4B8C741944118

Kaynak: HABER MERKEZİ